Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 26, 2015 8:35 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

AgaS1987 pisze:Witaj Ewcia:-)
Super rzeczy dla dziewczynek khpilas:-) maja u Ciebie jak w niebie:-) zabawexzka naprawde ekstra:-) my nie mamy tylu punktow wiec robilismy z rolek od papieru ale ta Wasza wyglada pieknie:-)
A dywanik wspanialy:-) :1luvu:

Witaj Aga! :1luvu:
Troszkę nam się punktów uzbierało bo praktycznie co miesiąc robimy zamówienia w zoo+ za ponad 100 zł. Okazjonalnie trafiam na dodatkowe punkty tak jak np. w grudniu przy zamówieniu można było zdobyć dodatkowe 200 punktów. Poza tym bardzo dawno nic nie brałam za punkty.
Co do dywanika to kupiłam go na allegro jak ostatnio sporo rzeczy np. fotele. :mrgreen: Nie jest taki mały bo ma 120x170 cm i jest akuratny. Mam drewniane panele jeszcze za bardzo nie zniszczone więc szkoda przykrywać je dużym dywanem.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lut 26, 2015 8:36 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Sihaja pisze:Hej :) Ale fajne rzeczy dla dziewczynek zakupiłaś :)

Cześć Dorotko! :1luvu:
Najważniejsze że im pasują :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lut 26, 2015 8:58 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

MB&Ofelia pisze:Hmmm... Fajne to karmidełko! Gdybym takie nabyła, to Ofelia by od niego nie odchodziła nawet na krok (ona jest strasznie łakoma na chrupki). Czarnidełko za to pewnie by olało :roll:

W krakvecie też ostatnio wprowadzili punkty, ale ja niewiele zamawiam (głównie żwirek i pastę na kłaki), więc uzbieram pewnie na jakąś saszetkę :roll:

A dywanik rzeczywiście pasuje idealnie :D

Ja zamawiam tak co najmniej raz w miesiącu. Żeby wszystko nie wyszło mi od razu to podzieliłam sobie żeby nie zawalić się wszystkim w jeden miesiąc. Nie dałabym rady finansowo. W jednym miesiącu zamawiam suchą karmę a w następnym mokrą bo muszę dwa rodzaje dla Zuzi musiki Gurmet Gold a dla Poli Felixa mięso i ryba . Musza dostać każda swoje a potem i tak dojadają po sobie nawzajem. Ot taka kocia mentalność. Raz na ok 6 mieś. zamawiam żwirek choć ostatnio CBE + wyszedł mi po 3 mieś. bo się bardzo popsuł.Ostatnio zamówiłam kukurydzianego Benka ale zwykłego a teraz domówiłam o zapachu świeżej trawy i mieszam ze zwykłym.
Fajny jest ten Benek. Miałam go w jednej kuwecie a w drugiej CBE+ . Benka nie zmieniałam od ponad 3 tyg. i nadal gdy sprzątałam kuwety i nim ruszyłam pachniał trawą. CBE+ po tygodniu musiałam zmienić bo gdy go sprzątałam to śmierdział szczoszkami że można było rzucać drobiem ozdobnym.
A dywanik ...dopiero jak go rozwinęłam i położyłam okazał się kolorystycznie idealny. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lut 26, 2015 9:10 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Pogoda nam sie jakaś mokra zrobiła . Pada od samego rana. A ja wczoraj okna umyłam no bo już nic przez nie nie było widać. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lut 26, 2015 9:21 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Witaj Ewuś. Ja jak myję okna to zawsze potem pada deszcz.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Czw lut 26, 2015 10:59 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

No właśnie, ja nie zamawiam karmy, bo moje pannice na barfie. Żeby jeszcze choć mieli suplementy do barfa, to by było więcej do zamówienia.

Po pogodę to zapraszam do Koszałkowa. U nas piękne słoneczko. Co prawda rano był przymrozek... Coś za coś.
Okien póki co nie myłam. Poczekam, aż będzie cieplej. Nie pali się, jeszcze coś przez nie widać. A przynajmniej w tych miejscach, w których koty nie przylepiały nosów.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lut 26, 2015 11:19 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Hej :1luvu: :1luvu:
Obejrzane wszystkie zdjęcia, japa się uśmiecha, ale nie będę cytować, bo bym musiała każde :D
Moja słodka Zuzinka tam śpi tam uroczo na fotelu i nie paczy wcale a wcale na paczki :D
Bardzo, bardzo dużo tego kupiłaś, to chyba nie jest na miesiąc? ;) Chyba, że masz pochowane jeszcze 5 kotów po kątach ;)
Zabawka rewelacyjna! Aż też mam ochotę to takie coś kupić. Ciekawe czy razem by kombinowały? One się często okropnie nudzą - w nocy i nad ranem a smakołyki daje im zwyczajnie na podłogę lub spodeczek, a tu musiałyby walczyć o nie i czas by im zleciał :D Taak, chyba kupię dziewczynom taki prezent.
Pięknie Polusia się bawi :)

Weszłam za zooplus i ta zabawka jest w promocji :D Kupię ją kiciom i smakołyki jakieś kuszące. I olej z łososia potrzebuję dla Kitusi :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lut 26, 2015 11:32 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

witajcie dziewczyny :1luvu: :201461 :201461
Ewcia wolne miała to i wątek podgoniła :mrgreen:
i dzisiaj nowy założy :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lut 26, 2015 11:59 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Ja też właśnie kupiłam moim Dziewczynom niespodzianki :D Będzie WIELKA PAKA! :D

klaudiafj

Post » Czw lut 26, 2015 12:19 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Hej Ewcia

Super zakupy dla dziewczynek,no i ta niespodzianka za punkty,podoba mi się to!!! :) Dywan bardzo ładny,pasuje jak najbardziej,lubię takie kolory :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lut 26, 2015 12:30 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Cześć Ewuś :D :D :D

Dziewczyny szykujemy się na setkę :piwa: :piwa: :piwa: :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw lut 26, 2015 12:32 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

agusialublin pisze:Cześć Ewuś :D :D :D

Dziewczyny szykujemy się na setkę :piwa: :piwa: :piwa: :mrgreen:

Obrazek
żeby było czym opijać :lol:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw lut 26, 2015 15:35 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

jeszcze stówki nie ma? 8O
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lut 26, 2015 15:48 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Zuziu, Poluś :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wykończymy mamie wątka - pomóżcie i zróbcie jakieś zdjęcia i wrzućcie na forum :D

klaudiafj

Post » Czw lut 26, 2015 15:49 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Ewcia pewnie jeszcze w szafie układa
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]