Ach te nasze kocie panienki,wyprzedzają nas..prawda?. Moja Tosia już 3 dzień w kaftaniku chodzi,jest po sterylce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Z tego co czytałam,to są weci,którzy podczas rujki ciachają,ale to musi być naprawdę bardzo dobry wet..
Ach te nasze kocie panienki,wyprzedzają nas..prawda?. Moja Tosia już 3 dzień w kaftaniku chodzi,jest po sterylce
aannee99 pisze:Tak,przez brzuszek,wetka mówiła,że jajniki w porządku,że nic złego nie ma,więc chyba podcięte jajowody,nie pytałam
aannee99 pisze:Tak,przez brzuszek,wetka mówiła,że jajniki w porządku,że nic złego nie ma,więc chyba podcięte jajowody,nie pytałam
aannee99 pisze:4 dni więc krótko bardzo. Dodam, że nie miaukoliła całymi dniami, dużo spala,było to naprawdę do zniesienia, a wiem, że rujki bywają naprawdę ciężkie i długie u kotek,tak jak np. u Lolitki od sistersy25
felin pisze:aannee99 pisze:Tak,przez brzuszek,wetka mówiła,że jajniki w porządku,że nic złego nie ma,więc chyba podcięte jajowody,nie pytałam
Podwiązanie jajowodów nic nie da - ruje będą dalej, tylko ciąży, w razie czego, nie będzie.
Usuwa się wszystko, jajowody i macicę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot] i 5 gości