Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 18, 2015 16:09 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ojej :oops:
No te wieprzki to moje całe życie :D <3
A masz swój wątek?

Heeej znam te pisanki? czy my siebie znamy na fb? :mrgreen: Widzę, że też dłubiesz ręcznie różne cudeńka :) Kupię coś na pewno :mrgreen: Kupujesz = pomagasz TAK JEST :ok: :mrgreen: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lut 18, 2015 16:19 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:Ojej :oops:
A masz swój wątek?

kliknij w banerek :) choć dawno nie pisałam tam :) ale zdjecia mozna pooglądać

klaudiafj pisze:Heeej znam te pisanki? czy my siebie znamy na fb? :mrgreen: Widzę, że też dłubiesz ręcznie różne cudeńka :) Kupię coś na pewno :mrgreen: Kupujesz = pomagasz TAK JEST :ok: :mrgreen: :1luvu:

A odkryłam talencik w sobie :mrgreen: i tak mnie męczyło, męczyło az w końcu siadłam do różnych technik i wybrałam te w których czuję się dobrze :)
No raczej :twisted: a od kogo balkony udostępniłaś :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lut 18, 2015 16:23 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Właśnie,widziałam udostępniony post u Klaudii na FB dotyczący siatkowania balkonów...szkoda tylko,że tak daleko :(
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro lut 18, 2015 16:31 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ale numer :D haha ale jak to nic się nie uchowa - widzisz Twoje pisanki potwierdziły mi Twoją tożsamość :D No to ja Twoje dzieła podziwiam i to Ty przodujesz na rękodziełach :D

Napisałaś "Kopa w doope możesz dostać nawet od osób po których byś się tego nie spodziewał...." ja najpierw to polubiłam, bo wczoraj tak było, a potem odlubiłam, bo myślałam, że to o mnie w sensie do tej pani, że tak się zachowałam źle :D Wybacz, serio jestem mega zakręcona. Myślałam, że masz inny nick :D Ale teraz się cieszę podwójnie, że Ty to Ty a nie ta o której myślałam po nicku :) Cieszę się bardzo, że się wszystko wyjaśniło :D

klaudiafj

Post » Śro lut 18, 2015 16:35 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

CatAngel pisze:A odkryłam talencik w sobie :mrgreen: i tak mnie męczyło, męczyło az w końcu siadłam do różnych technik i wybrałam te w których czuję się dobrze :)
No raczej :twisted: a od kogo balkony udostępniłaś :mrgreen:

To tak jak ja :D U mnie nowe odkrycia to decoupage i malowanie mebli :) I teraz też wciąż coś dłubię :)

Ale fajnie, nie wiesz jak się cieszę :)

klaudiafj

Post » Śro lut 18, 2015 16:36 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Klaudia :ryk: Ozywiście całkowicie wszystko zrozumiałe! :mrgreen: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 18, 2015 16:39 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Nie :) ten wpis nie dotyczył ciebie i niczego związanego z forum :)

klaudiafj pisze:
To tak jak ja :D U mnie nowe odkrycia to decoupage i malowanie mebli :) I teraz też wciąż coś dłubię :)

Ja właśnie zabrałam się za odnowienie półeczki dla teściowej :) zobaczymy jak wyjdzie :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lut 18, 2015 16:39 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

kalair pisze:Klaudia :ryk: Ozywiście całkowicie wszystko zrozumiałe! :mrgreen: :lol:

Że w sensie, że nie jest? haha chodziło mi o to, że miałam CatAngel na fb, ale podejrzewałam ją o dwa inne nicki. Ale na szczęście się okazało, że tamte nicki to nie CatAngel achhh
Więc się cieszę, że ona to ona a nie kto inny :mrgreen:

Idę robić obiad, bo małż wyje :D Dziś mam pyszny obiad - kapusta kiszona zasmażona pognieciona z ziemniakami na papkę - to się jakoś nazywa, ale znam tylko śląską nazwę - ciapkapusta lub panszkraut (to chyba bardziej śląskie) :ryk:
I boczniaki w panierce jako kotlety mniam mniam :D

Na pewno wyjdzie super :D Tyle już wiem - zawsze jest lepiej niż było przed :D

klaudiafj

Post » Śro lut 18, 2015 16:44 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:
kalair pisze:Klaudia :ryk: Ozywiście całkowicie wszystko zrozumiałe! :mrgreen: :lol:

Że w sensie, że nie jest? haha chodziło mi o to, że miałam CatAngel na fb, ale podejrzewałam ją o dwa inne nicki. Ale na szczęście się okazało, że tamte nicki to nie CatAngel achhh

Idę robić obiad, bo małż wyje :D Dziś mam pyszny obiad - kapusta kiszona zasmażona pognieciona z ziemniakami na papkę - to się jakoś nazywa, ale znam tylko śląską nazwę - ciapkapusta lub panszkraut (to chyba bardziej śląskie) :ryk:

Nie, no jest, tylko szalenie skomplikowane i zresztą fajne wyjasnienie Ci wyszło, coś jak u Anulki. :P

Ja na razie na rosołku, bardzo pieprznym, i mam nadzieję, że zadziała uzdrawiająco. :twisted: :P
Smacznego!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 18, 2015 16:48 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:

Na pewno wyjdzie super :D Tyle już wiem - zawsze jest lepiej niż było przed :D

Ooooo,pycha!!!! :D

A pikantny rosołek,to ja lubię :D
Ostatnio edytowano Śro lut 18, 2015 17:01 przez aannee99, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

aannee99

Post » Śro lut 18, 2015 16:50 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Baaardzo pikantny! Liczę, ze choróbsko po nim pójdzie wreszcie precz! :P Bardzo lubię rosołek. Dosypałam konkretnie pieprzu.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 18, 2015 17:02 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Zdrówka życzę :)
Ja lubię dodać też do soku pomidorowego trochę pieprzu :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Post » Śro lut 18, 2015 17:14 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:Ojej :oops:
A masz swój wątek?

Heeej znam te pisanki? czy my siebie znamy na fb? :mrgreen: Widzę, że też dłubiesz ręcznie różne cudeńka :) Kupię coś na pewno :mrgreen: Kupujesz = pomagasz TAK JEST :ok: :mrgreen: :1luvu:

te pisanki czy bombki to są wieloletnie , u mnie już długo wiszą w kuchni, bo strasznie Gosi marudziłam przed ich zrobieniem, ale mam takie uniwersalne :wink: , jedno ze stokrotkami
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lut 18, 2015 17:23 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

aannee99 pisze:Zdrówka życzę :)

Dzięki :P A, to jeszcze troszkę wódki, i będzie Krwawa Mary :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 18, 2015 17:26 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

kalair pisze:
aannee99 pisze:Zdrówka życzę :)

Dzięki :P A, to jeszcze troszkę wódki, i będzie Krwawa Mary :lol:

i to będzie najlepsze lekarstwo :piwa:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]