Co z tą 7-miesięczną kotką?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:justyna8585 pisze:Liwia_ pisze:Jak się czuje szylkretka? I kiedy ewentualnie mogłaby jechać?
Specjalnie była szybko sterylizowana.Można ją odebrać w każdej chwili.
Mam same durne telefony, nie ma już siły tlumaczyc ludziom ...
witaj w klubie![]()
na osłodę mam dobrą wiadomość: Gawełek pojechał do domku, dobrego domku, ale kciuki nie zaszkodzą
berni pisze:Kulci zrobiłam dzisiaj dla spokojności testy na białaczkę (elisa)- wyszły ujemne![]()
I została zaszczepiona drugi raz...a w dodatku prowadzę rozmowy z bardzo fajnym domkiem zainteresowanym małą rozbójniczkąoby tym razem to był TEN domek!
DziękujęYossariana pisze:szylkretka już w DS, domek z Chorzowa, pomagałam w transporcie stąd wiem
Kciukiberni pisze:Kulci zrobiłam dzisiaj dla spokojności testy na białaczkę (elisa)- wyszły ujemne![]()
I została zaszczepiona drugi raz...a w dodatku prowadzę rozmowy z bardzo fajnym domkiem zainteresowanym małą rozbójniczkąoby tym razem to był TEN domek!
Liwia_ pisze:Liwia_ pisze:Kolejne kociaki szukają domów,
Malutki kocurek około trzy miesięczny buro biały...
Prześliczna około 2 letni kotka, trafiła do schroniska z ulicy, ma cudowny charakter i bardzo oryginalne umaszczenie.
Kocurek biało czarny około 7 miesięczny o wyjątkowo fajnym, miłym charakterze.
Prosimy o udostępnianie, może te święta spędzą w swoim domku?[
Czy ta kotka jeszcze jest?
berni pisze:jakie piękne koty
Kulcia przeprowadza się za tydzień w sobotę, musimy poczekać te 10 dni po szczepieniuszkoda że się rozchorowałam w zeszłym tygodniu, bo wtedy Kulcia już mogłaby się przeprowadzić w tę sobotę.
Przepraszam, za prywatę, ale wrzucę link do mojego biżuteryjnego bazarku na potrzeby m.in Kulci, na jej szczepienie i testy- viewtopic.php?f=20&t=166987
Użytkownicy przeglądający ten dział: RussellZoons i 46 gości