O matko, jaki kochany pysiolek Chesteraaa tuż po kapieli
przesłodki
A ta minka - no aż ma się ochotę wycalowac 
Moderator: Estraven
przesłodki
A ta minka - no aż ma się ochotę wycalowac 
Spilett pisze:kuba.kaczor13 pisze:Spilett pisze:Chciałam poinformować szanowne zgromadzenie, że dokonałam rytualnego niemalże ścięcia włosów
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zachciało mi się coś ze sobą zrobić, bo to chudnięcie mi idzie powoooooooooooli, jeśli wcale
ja się staram nie skracac, bo im krótsze tym gorzej moja twarz wyglada
ale myślę nad zmianą koloru
po ostatniej zabawie w ombre, spaliłam jakieś 20 cm włosów i najlepsze - nie musiałam ścinać, poprostu odpadly sistersy25 pisze:O to sporoale efekt jest na pewno super
![]()
ja się teraz staram zapuścić, i mniej zabaw z włosami jeśli chodzi o malowaniepo ostatniej zabawie w ombre, spaliłam jakieś 20 cm włosów i najlepsze - nie musiałam ścinać, poprostu odpadly
ja hoduję niezmiennie moje rudzielce aż osiągną taką długość która mnie zadowoli aannee99 pisze:Madziu,czy mogłabyś mi napisać jak wyglądała rujka u Perełeczki?... Ewcia pisała mi,że Perełka miała iść na sterylkę,a dostała rujki,tak?. Jak to wyglądało kochana?. Będę wdzięczna jak mi napiszesz,bo już sama nie wiem czy Tośka ma rujkę czy nie....![]()
dzisiaj miałam ochotę poszatkować Francuzów, którzy mówili do mnie tak, że nie rozumiałam czy on mówi po francusku, czy po angielsku.. Oraz Hindusa, który na każde zadane mu pytanie odpowiadał "Yes, very nice". O ile odnosi się to do "jak minął lot", to nie bardzo do "dlaczego nie przyjechałeś na czas"...
Użytkownicy przeglądający ten dział: izka53 i 13 gości