Polly
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
polly pisze:Jeśli ktoś przeglądał wczesniej tematy forum to znajdzie część pierwsząproszę o pomoc bo mój kot najprawdopodobniej był maltretowany u poprzednich właścicieli. Kiedy śpi czasami dostaje drgawek i popiskuje
Stał się bardzo agresywny. Szukam dla niego jakiegoś alternatywnego wyjścia niż oddanie go do schoniska
Bardzo sie do niego przywiązałam i nie chce go oddawać ale jeżeli sytuacja sie nie zmieni bede zmuszona tak postąpić (kot rzuca znienacka atakuje domowników bynajmniej nie w geście zabawy)
Proszę o jakąs porade jeśli ktokolwiek wie jak można mu pomóc. Pozdrawiam gorąco
Polly
polly pisze:trwa to ok 4 dni. Lubi sie pieszczochowaćale w pewnych momentach podczas głaskania nie wiadomo dlaczego zaczyna gryźć i drapać
polly pisze:trwa to ok 4 dni. Lubi sie pieszczochowaćale w pewnych momentach podczas głaskania nie wiadomo dlaczego zaczyna gryźć i drapać
polly pisze:Kot jest kastrowany. Ma dwa - trzy lata. Ma obcięte pazury i jest u mnie 2 tygodnie. Atakuje bez powodu i zaciekle tak aby zrobić krzywde (mój tata cos o tym wie:( ) Sprowadzanie go do parteru nic nie daje - pogarsza sytuacje. Stanowcze mówienie nie pomaga. Potrafie rozróżnić kiedy chce sie bawić bo wtedy zachowuje sie inaczej. miał zapalenie oskrzeli ale juz z tego wyszedł. Zostało mu jeszcze troche świerzbu w uszach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 92 gości