Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:MaryLux pisze:Nie. Po prostu Inka jest urodzoną solistką.
Maryś,nie masz tam jakiejś kapeli co do wokala głównego potrzebują ?![]()
Łacina Inusi z naciskiem na wyrazy !@#$% tak jej szła z soprana,że aż w oku gwizdało (uszy parę sekund wcześniej się wygwizdały),mówię CI ciotka![]()
To znak że Inusia jest towarzyską kicią. Bardzo rozmowną i znającą się na etykiecie. Należy z gośćmi kontemplować a nie od razu na łapanki i macanki iść.
agusialublin pisze:A to co, ktoś od Inki z liścia dostał?![]()
![]()
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:MaryLux pisze:Nie. Po prostu Inka jest urodzoną solistką.
Maryś,nie masz tam jakiejś kapeli co do wokala głównego potrzebują ?![]()
Łacina Inusi z naciskiem na wyrazy !@#$% tak jej szła z soprana,że aż w oku gwizdało (uszy parę sekund wcześniej się wygwizdały),mówię CI ciotka![]()
To znak że Inusia jest towarzyską kicią. Bardzo rozmowną i znającą się na etykiecie. Należy z gośćmi kontemplować a nie od razu na łapanki i macanki iść.
Skoro tak twierdzisz...
MaryLux pisze:agusialublin pisze:A to co, ktoś od Inki z liścia dostał?![]()
![]()
Sylwii pytaj
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:A to co, ktoś od Inki z liścia dostał?![]()
![]()
Aguś o co ty Inusię podejrzewasz
Myszolandia pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:A to co, ktoś od Inki z liścia dostał?![]()
![]()
Sylwii pytaj
Nieee,z liścia nie,ale łąciny kociej się tyle nasłuchałam,co przez swoje prawie 40 lat jak żyję nie słyszałam![]()
![]()
Ale potem dogadałyśmy się,bo nawet Marysia przez moment miała oczy jak denka od butelki ,tak że ten
agusialublin pisze:Myszolandia pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:A to co, ktoś od Inki z liścia dostał?![]()
![]()
Sylwii pytaj
Nieee,z liścia nie,ale łąciny kociej się tyle nasłuchałam,co przez swoje prawie 40 lat jak żyję nie słyszałam![]()
![]()
Ale potem dogadałyśmy się,bo nawet Marysia przez moment miała oczy jak denka od butelki ,tak że ten
a znaczy się Inusia Ci nawrzucała
agusialublin pisze:Nie chcę nic mówić ale komuś się wątek kończy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alcina i 24 gości