Keczup?! Nieeeee.... Jak chcesz dietetyczną i zdrową rybkę, to zrób rybę "na czerwono", z cebulą, papryką i pomidorami. Albo upieczoną w folii, z ryżem i warzywami (ryż podgotowany, wszystko wsadzone w folię i zapieczone, paczuszka na osobę). Keczup to odrobina pomidorów w całej masie chemii i cukru, błeee! I jakoś tak mi do ryby niekoniecznie pasuje.
Co racja, to racja,no ale jak kto woli w mojej diecie ketchup odpada,jak i wiele innych rzeczy,ale jak się nie stosuje konkretnej diety, to człowiek jakby chyba ' łagodniej ' podchodzi czasem do tego co je
Oooo jak tu kulinarnie - dobrze trafiłam Madzia widzę ostro się wzięła za zdrowe odżywianie U mnie dzisiaj zupa z kurczaka i mleczka kokosowego - gęsta więc zrobi za cały obiad
A, bitwa odkurzacz : ja = 8:0. Wczoraj byliśmy w Euro w arkadach, jest jeden, owszem, ale... nie ma rury. Taki szczegół... Dziś z kolei w Borku, za tym samym modelem. Pan nas informuje że tak, jest jeden, ale jest uszkodzony. Pytam więc, co z nim nie tak? Pan: no... nie działa. W ogóle.
Załamka. Koty właśnie się piorą, tylko futro lata. A nie ma czym go odkurzyć