Widać
Dziekuje.
Dzisiaj robiłam zakupy w zoo+ czekamy na lepsza karmę. Dziekuje wszystkim za wskazówki żywieniowe.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kata1977 pisze:Dzisiaj panny były same od 7 do 17
Dom cały, nawet czysto, zero szkód
Narnia czekała w progu, a Horcia tradycyjnie na szafkach kuchennych
Po obiedzie obserwowała jak Narnia harcuje z wędką, no bo koleżanka przecież nie zejdzie.
Pół godziny temu dałam im kolacje, a sama udałam sie do łazienki. Narnia do michy- co akurat dziwne nie jest. Wychodzę z łazienki, a to Horcia wsuwa chrupki ze swojej miseczki, Narnia stoi obok i obserwuje, my z reszta z ukrycia też. Po chwili zjadła chrupki Narni i wskoczyła na lodówkę. Jesteśmy w szokuona zeszła jeść podczas gdy my sie krecilismy, TV włączony, światło też i ogólny harmider codzienny.
Bedą z niej "ludzie" chyba
Femka pisze:Jeszcze trochę i dziewczyny nie będą już Ciebie potrzebowały do zabawy
kata1977 pisze:Femka pisze:Jeszcze trochę i dziewczyny nie będą już Ciebie potrzebowały do zabawy
Juz nie potrzebują, one super sie razem bawią i szaleją od kilku dni. Szaleństwa nocne nie maja końca. Jak my w pracy i w szkołach jesteśmy tez jest nieźle, na co wskazują ślady.
zuza pisze:Pokaz filmik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid, Silverblue i 18 gości