Posty tej pani mnie też wydają się niepokojące...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:W oczkach ma mądrość wynikającą z ciężkiego życia. Wspaniała jest, a mogła przecież już nie żyć.
Axa76 pisze:Poczytałam jeszcze komentarze pod plakatem na Facebooku i mnie osłabiło nieco... No cóż, obyśmy doczekali problemu z niedoborem kociąt
Chiara pisze:Chiara pisze:sylwia1982 pisze:Chiara pisze:Dziś na Facebooku pani Anna poprosiła o pomoc dla staruszki opiekującej się kotami w Narwi na Podlaskiu. Otrzymała zgodę na sterylizowanie dokarmianych kotów na koszt PS. Na początek ma jechać na sterylizację do Bielska Podlaskiego siedem kocic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czekam na zdjęcia, mam nadzieję, że się uda.
jestem w kontakcie z Anną, dogadujemy szczegóły łapanki kotów z Narwi, trzymajcie kciuki, żeby się wszystko udało
Cztery koteczki![]()
![]()
![]()
już w lecznicy.
![]()
![]()
A poniżej klimatyczne zdjęcie z Narwi:
Pierwsza tura kotów ze wsi Narew - kotki N°385, N°386, N°387, N°388 , zdjęcia z lecznicy:
Druga tura kotów ze wsi Narew, kotki N°396, N°397, N°398, zdjęcia z lecznicy:
Chiara pisze:I cztery kolejne kotki![]()
![]()
![]()
z Zawad zostały dziś wysterylizowane.
Chiara pisze:Axa76 pisze:Poczytałam jeszcze komentarze pod plakatem na Facebooku i mnie osłabiło nieco... No cóż, obyśmy doczekali problemu z niedoborem kociąt
A czytałaś o niżu kocich urodzeń z powodu rozpylanych samolotami smug ?
Arcana pisze:Chiara pisze:I cztery kolejne kotki![]()
![]()
![]()
z Zawad zostały dziś wysterylizowane.
Bardzo dziękuję za pomoc kotom z Zawad. Pomagam zdalnie pani Krystynie w adopcji kotów, które do niej trafiają. Bardzo dobrze się z nią współpracuje. Krystyna jest Wam bardzo, bardzo wdzięczna za sterylki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Magda_lena, natka123 i 93 gości