casica pisze:Marianka to ta starsza, biało bura koteczka po zmarłym?
Tak

z kotów, które dobrze by sobie radziły w wychodzącym domu
jest Panna Lee, która potrafi przyłożyć:
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index ... ty&nr=2735
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Marianka to ta starsza, biało bura koteczka po zmarłym?
lunarmermaid pisze:No tak, ale jest jeszcze córka - a Panna Lee jest bardzo niezależna.
lunarmermaid pisze:Witam.
Pisałam na wątku Pastelowych kotów, ale zapytam też tutaj.
Szukam kotki kilkuletniej, może być nawet 10-letnia.
Dom wychodzący, na wsi, daleko od drogi. W domu kocur 15 lat, psy - obecnie 3, różnie bywa, bo tymczasuję, dziecko 7 lat.
Najchętniej szylkretka, ale może być też jakoś inaczej ciekawie umaszczona i raczej duża. Mój Kacper to mieszaniec z persem i trochę go jest - w najlepszym czasie, gdy nie wychodził ważył nawet 9 kg.
Miałam malutką szylkrecie, ok.2 letnią, odeszła niedawno na zapalenie płuc. Po relacjach kocich wiem, że lepej aby kicia była większa albo szybka.
mag828 pisze:Bardzo mi miło, że dołaczyłam do Was
i dziękuję Tatiana za towarzyszenie mi dziś w debiucie wolontaryjnym
dodam jeszcze, że Frida jest niesamowitym miziakiem, jak zacznie mruczeć to jest taki traktorek, że na całą kociarnie się niesie
Witam,
w niedzielę 21.12 przygarnęliśmy ............, czarno białą kotkę. Adaptacja do nowego miejsca i ludzi przebiegła błyskawicznie. Kotka jest bardzo towarzyska, chętnie się bawi, ładnie je, nie jest w ogóle agresywna. Początkowo niechętnie spała w nocy, preferując kocie śpiewy i pogoń za swoim cieniem, ale już jest lepiej. Podejrzewaliśmy nietypową ruję...Jesteśmy w trakcie leczenia bo mała ma koci katar. Poza tym stan jej zdrowia jest dobry.
wiesiaczek1 pisze:mag828 pisze:Bardzo mi miło, że dołaczyłam do Was
i dziękuję Tatiana za towarzyszenie mi dziś w debiucie wolontaryjnym
dodam jeszcze, że Frida jest niesamowitym miziakiem, jak zacznie mruczeć to jest taki traktorek, że na całą kociarnie się niesie
Magda gratuluję, jestem dumna, że Ciebie znam,![]()
![]()
anmajo pisze:Takie wieści.
A kto poznaje?Witam,
w niedzielę 21.12 przygarnęliśmy ............, czarno białą kotkę. Adaptacja do nowego miejsca i ludzi przebiegła błyskawicznie. Kotka jest bardzo towarzyska, chętnie się bawi, ładnie je, nie jest w ogóle agresywna. Początkowo niechętnie spała w nocy, preferując kocie śpiewy i pogoń za swoim cieniem, ale już jest lepiej. Podejrzewaliśmy nietypową ruję...Jesteśmy w trakcie leczenia bo mała ma koci katar. Poza tym stan jej zdrowia jest dobry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 228 gości