barbarados pisze:Takie marnotrawstwa to się tylko Filek dopuszcza
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Prawda ?![]()
A jak zapewnić sobie spokój w domu ? Nakarmić futrzaste do wypeku .Wtedy się rozkładają , wybrzuszają i trawią
klaudiafj pisze:barbarados pisze:Prawda ?![]()
A jak zapewnić sobie spokój w domu ? Nakarmić futrzaste do wypeku .Wtedy się rozkładają , wybrzuszają i trawią
Basiu ja kocham Twoje tekstyDDDD
![]()
barbarados pisze:Prawda ?![]()
Annaa pisze:barbarados pisze:Prawda ?![]()
Święta prawdau mnie też to się sprawdza.
agusialublin pisze:Annaa pisze:barbarados pisze:Prawda ?![]()
nom, i jeszcze muszą łapki i pyszczki umyć po jedzeniu no to jakiś kwadrans spokoju
Jak wiecie u mnie pierwsze śniadanie jest w późnych godzinach nocnych no więc każda chwila którą poświęcają moje potforki na jedzenie i mycie to dla mnie kilka minut snu więcej
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Annaa pisze:barbarados pisze:Prawda ?![]()
nom, i jeszcze muszą łapki i pyszczki umyć po jedzeniu no to jakiś kwadrans spokoju
Jak wiecie u mnie pierwsze śniadanie jest w późnych godzinach nocnych no więc każda chwila którą poświęcają moje potforki na jedzenie i mycie to dla mnie kilka minut snu więcej
Jeszcze się nie położyłaś a za półtorej godz. pobudkę masz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości