Kuba

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Piękne karteczkiMilusińscy dziękują
![]()
W ramach wolnego jestem budzona o ... 5 rano .Przetrzymuję te paskudy do 7 , dopiero wstaję , wyprowadzam piesy i karmię stado .
Koty dostały jakiejś głupawki i biegają od bladego świtu . Do tego przyłącza się Filek i czasem Czesławek . Prawdziwy dom wariatów![]()
A ja mam śliczny katarI chłop mi się podejrzliwie przygląda jak koty miziam . Boi się , że je pozarażam .
![]()
Majka się zrobiła przytulas . Cały czas koło mnie , na kolanach , obok na stoleI miziać proszę . Po łebku , po grzbieciku
barbarados pisze:Tak sobie![]()
Staram się by były leniwe
barbarados pisze:Nie pozwala , ale obowiązki zrzucam na ... chłopa
barbarados pisze:Jak na razie ...![]()
Właśnie daje futrom kolację
barbarados pisze:Pierwszą . Jak za godzinkę wejdę do kuchni , futrzaki będą mnie przekonywać , że nic nie dostały i są taaaakie głodne
barbarados pisze:Prawda ?![]()
A jak zapewnić sobie spokój w domu ? Nakarmić futrzaste do wypeku .Wtedy się rozkładają , wybrzuszają i trawią
dorcia44 pisze:barbarados pisze:Piękne karteczkiMilusińscy dziękują
![]()
W ramach wolnego jestem budzona o ... 5 rano .Przetrzymuję te paskudy do 7 , dopiero wstaję , wyprowadzam piesy i karmię stado .
Koty dostały jakiejś głupawki i biegają od bladego świtu . Do tego przyłącza się Filek i czasem Czesławek . Prawdziwy dom wariatów![]()
A ja mam śliczny katarI chłop mi się podejrzliwie przygląda jak koty miziam . Boi się , że je pozarażam .
![]()
Majka się zrobiła przytulas . Cały czas koło mnie , na kolanach , obok na stoleI miziać proszę . Po łebku , po grzbieciku
Majka w świątecznym nastroju
mir.ka pisze:barbarados pisze:Prawda ?![]()
A jak zapewnić sobie spokój w domu ? Nakarmić futrzaste do wypeku .Wtedy się rozkładają , wybrzuszają i trawią
ale długo to raczej nie trwa?![]()
u mnie tylko Tofik tak się zachowuje
barbarados pisze:Prawda ?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul, puszatek i 18 gości