Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Na wiadomym wątku nie pisałam, przeczytałam ledwo parę stron z ciekawości o co chodzi, ale co do wątków i "panienek", to można się rzeczywiście wnerwić. Owszem, czasem się popisze o głupotach, np. dla rozluźnienia po robocie, ale później jest parę stron np. o doborze karmy dla alergika czy nerkowca, o najlepszym drapaku dla kota, o jakiejś super fontannie dla kotów, czy też o pomocy napotkanej kociej czy psiej biedzie. Sporo rzeczy się dowiedziałam na takich właśnie wątkach. A jak komuś nie pasuje, co się pisze, to nie musi wchodzić![]()
A ktoś kto ma jednego czy dwa koty wcale nie musi się chwalić tym, czy i ile bezdomniaków dokarmia, czy pomaga w schronisku lub fundacji lub robi coś jeszcze innego.
Chyba założymy klub "panienek"
Jestem za![]()
![]()
![]()
Zapisuję się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
cześć
kuba.kaczor13 pisze:?barbarados pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Na wiadomym wątku nie pisałam, przeczytałam ledwo parę stron z ciekawości o co chodzi, ale co do wątków i "panienek", to można się rzeczywiście wnerwić. Owszem, czasem się popisze o głupotach, np. dla rozluźnienia po robocie, ale później jest parę stron np. o doborze karmy dla alergika czy nerkowca, o najlepszym drapaku dla kota, o jakiejś super fontannie dla kotów, czy też o pomocy napotkanej kociej czy psiej biedzie. Sporo rzeczy się dowiedziałam na takich właśnie wątkach. A jak komuś nie pasuje, co się pisze, to nie musi wchodzić![]()
A ktoś kto ma jednego czy dwa koty wcale nie musi się chwalić tym, czy i ile bezdomniaków dokarmia, czy pomaga w schronisku lub fundacji lub robi coś jeszcze innego.
Chyba założymy klub "panienek"
Jestem za![]()
![]()
![]()
Zapisuję się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
cześć
a jak ja się chwalę co zdziałałem u Paluszków to mogę tu pisać ?
mir.ka pisze:chyba się nie doczekam nowego, a w łóżku na mnie czekają
zajrzę rano powinien być nowy
mir.ka pisze:chyba jednak nie będzie rano bo idziesz do pracy
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:chyba jednak nie będzie rano bo idziesz do pracy
Zmiana grafiku nastąpiła. Jutro idę na 13,30 do 21,30 - w niedzielę na 9 do 18,30 a w poniedziałek mam dzień z urlopu a we wtorek wolne.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:chyba jednak nie będzie rano bo idziesz do pracy
Zmiana grafiku nastąpiła. Jutro idę na 13,30 do 21,30 - w niedzielę na 9 do 18,30 a w poniedziałek mam dzień z urlopu a we wtorek wolne.
ale ci mieszają
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, Silverblue i 26 gości