Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Słodki NIE paskud![]()
MB&Ofelia pisze:Na wiadomym wątku nie pisałam, przeczytałam ledwo parę stron z ciekawości o co chodzi, ale co do wątków i "panienek", to można się rzeczywiście wnerwić. Owszem, czasem się popisze o głupotach, np. dla rozluźnienia po robocie, ale później jest parę stron np. o doborze karmy dla alergika czy nerkowca, o najlepszym drapaku dla kota, o jakiejś super fontannie dla kotów, czy też o pomocy napotkanej kociej czy psiej biedzie. Sporo rzeczy się dowiedziałam na takich właśnie wątkach. A jak komuś nie pasuje, co się pisze, to nie musi wchodzić![]()
A ktoś kto ma jednego czy dwa koty wcale nie musi się chwalić tym, czy i ile bezdomniaków dokarmia, czy pomaga w schronisku lub fundacji lub robi coś jeszcze innego.
Chyba założymy klub "panienek"
Ewa L. pisze:aannee99 pisze:Słodki NIE paskud![]()
Jest paskud i mendoza bo jest nieusłuchaniec i agresor.
Dziś obudziło mnie o 6 rano drapanie w kanapę. Odgoniłam ją z dwa razy a gdy chciałam trzeci raz skoczyła mi do ręki z zębami.Jest paskudna i wredna małpiszonica.
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Na wiadomym wątku nie pisałam, przeczytałam ledwo parę stron z ciekawości o co chodzi, ale co do wątków i "panienek", to można się rzeczywiście wnerwić. Owszem, czasem się popisze o głupotach, np. dla rozluźnienia po robocie, ale później jest parę stron np. o doborze karmy dla alergika czy nerkowca, o najlepszym drapaku dla kota, o jakiejś super fontannie dla kotów, czy też o pomocy napotkanej kociej czy psiej biedzie. Sporo rzeczy się dowiedziałam na takich właśnie wątkach. A jak komuś nie pasuje, co się pisze, to nie musi wchodzić![]()
A ktoś kto ma jednego czy dwa koty wcale nie musi się chwalić tym, czy i ile bezdomniaków dokarmia, czy pomaga w schronisku lub fundacji lub robi coś jeszcze innego.
Jestem za![]()
![]()
![]()
?barbarados pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Na wiadomym wątku nie pisałam, przeczytałam ledwo parę stron z ciekawości o co chodzi, ale co do wątków i "panienek", to można się rzeczywiście wnerwić. Owszem, czasem się popisze o głupotach, np. dla rozluźnienia po robocie, ale później jest parę stron np. o doborze karmy dla alergika czy nerkowca, o najlepszym drapaku dla kota, o jakiejś super fontannie dla kotów, czy też o pomocy napotkanej kociej czy psiej biedzie. Sporo rzeczy się dowiedziałam na takich właśnie wątkach. A jak komuś nie pasuje, co się pisze, to nie musi wchodzić![]()
Jestem za![]()
![]()
![]()
Zapisuję się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
cześć
Ewa L. pisze:Wczoraj wieczorem wdałam się w dyskusję na tym głupim wątku.![]()
Poczułam się jak człowiek drugiej kategorii. Dowiedziałam się że na forum miau przychodzi się tylko po pomoc aby ją dostać lub jej udzielić bo wątków forum pogaduszkowych jest pierdylion.
puszatek pisze:Ewa L. pisze:Wczoraj wieczorem wdałam się w dyskusję na tym głupim wątku.![]()
Poczułam się jak człowiek drugiej kategorii. Dowiedziałam się że na forum miau przychodzi się tylko po pomoc aby ją dostać lub jej udzielić bo wątków forum pogaduszkowych jest pierdylion.
sami sobie przeczą, najpierw chcą zlikwidować wątki pomocowe lub przenieść gdzie indziej, najchętniej w niebyt
innym przeszkadzają wątki pogaduszkowe jakby nie można było ich obejść![]()
ktoś, kto ma dwa koty jest "panienką" powyżej dwóch...zbieraczką![]()
jak dogodzić wszystkim ?
cześć Ewuniu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek, puszatek i 29 gości