puszatek pisze:też dam na dobę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiesiaczek1 pisze:dziękuję p. Lidko
aannee99 pisze:Kurczak. Faktycznie malusieńkie te boksy sąGdy pisałaś o hoteliku, to pewna byłam, że te boksy będą 'normalnych' rozmiarów. Wiadomo - dobrze,że sunia nie jest już na ulicy, ale...sama nie wiem.Czy w ogóle w necie są jakieś opinie na temat tego hoteliku?.
alab108 pisze:Kochane dziewczyny Lidka pożyczyła pieniądze i zapłaciła za 9 dób sunieczki + kąpiel. W sumie zapłaciła 330,00. Wraca już do domu, całe szczęście znalazła się dziewczyna z okolic, która zawiozła je do Hoteliku. Hotelik jest w Bydgoszczy, postaram się pojechać w weekend i odwiedzić sunię, przy okazji sprawdzić warunki![]()
Jest chętna osoba we Wrocławiu, która chce sunię dla swojej cioci - DS. Potrzebny będzie transport , ale najpierw jak Pani się zgodzi - wizyta PA.
Czy możemy prosić o pomoc? Tak po cichu, bo teraz trzeba się bać prosić o pomocjedna doba = 35,00
Jeżeli pozwolicie podliczę ofiarowane doby![]()
Dorotka Wojciechowska zaofiarowała 2 doby, pozostaje 7 dób;![]()
aannee99 - 1 doba, pozostaje 6 dób;![]()
ancacom - 1 doba, pozostaje 5 dób;
puszatek - 1 doba, pozostają 4 doby;![]()
kto jeszcze pomoże?
alab108 pisze:Rozmawiałam z moją wetką odnośnie sterylizacji. Można zrobić 3 mies. po cieczce, więc w tej chwili odpada. Ona zrobiłaby w cenie ulgowej z uwagi na to, że sunia jest bezdomna. W tej chwili to odpada więc DS będzie musiał to zrobić![]()
Szukajmy zatem transportu do Wrocka jak najszybciejWetka zaproponowała żeby przysłać zdjęcia do lecznicy, Ona też będzie ogłaszać, a nuż znajdzie dom blisko i nie trzeba będzie jeszcze wydawać na transport
Zdjęcia już wysłałam
Jeżeli mogę prosić osoby, które zadeklarowały pokryć koszty dób hotelowych , przelały te pieniążki na konto Lidki.
Lidka w tym konkretnym momencie nie było lepszego wyjścia niż umieszczenie suni w tym hoteliku. Trzeba mieć nadzieję , że sunia za te 9 dób pojedzie do swojego domku![]()
Ja w pracy nie mam wejścia na FB więc Ty rozmawiaj z tamtą Panią w sprawie wizyty PA i tak dalej![]()
Ja cały czas namawiam tą znajomą do wyjazdu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 33 gości