Oj to wszystko przez to ,ze przywiezli mi drewno. Napisałam tylko przez FB do Kasi kiedy zobaczyłam ja w okienku
Wczoraj zwoziłam drewno na taras adzisiaj do drewutni bo strasznie się u nas rozpadało.Niby poprzykrywałam płachtami ale wilgoc w powietrzu a drewno bardzo ładnie podsuszone i szkoda by zamokło. Rąk nie czuje ale zrobione.
Kupiłam sobie bedac w markecie bardzo pożyteczna czapkę.Na tyle głęboka ,z e nie musze pod nie zakładac peruki której jak słowo daje -nie lubię!
Latem grzeje,jesienią wiatr podrywa,zsuwa się z głowy. Zawsze miałam grube brwi i nawet te mnie opuściły
Biały kot miał byc dzisiaj na sterylce ale przełozyłam na piatek 21.11 bo nie mam transportu
Kicur jest grzeczny.Nadal śnieznobiały (u mnie sie nie brudzi nawet jak wychodzi to starannie czyści futro(kot pracz
Jedynie Milka pozostaje drobniutka ale nie sprawia wrazenia zarobaczonej czy chorej.Widac taka jej uroda
Biały jest grzeczniutki i przytulakJ edynie musialam postawic mu kuwete w brodziku bo uparł sie tam załatwiać. Trociny zaakceptował. Ma juz wyczuwalny ,,męski "mocz ale nie znaczy na szczescie. Cudniasty jest.Jeszcze pomieszka troszeczkę i jak sie zagoi miejsce ,,po nabiale "to pojedzie do Feliksa.
Lilianko zdąższ go jeszcze u mnie zobaczyć:)
Musze pokazać jego dziasło wetce bo chyba ma stan zapalny wokól górnego kła.
Dzisiaj sie usmiechałam jakie koty były nieszczęsliwe .
Na dworzu mokro.Mimo to n ie darowały sobie spacerków. A w domu cieplutko
Jutro dzień na porzadki a w środę tomografie i wizyta u ortopedy.
Wczoraj miałam wizyte kolezanki ze znajomym rehabilitantem .Próbował mi pokazac kilka cwiczeń w zwiazku z tymi dretwiejacymi rekami. Niestety wszystko wskazuje na ucisk na nerw, od górnego odcinka kregosłupa.I stad te zdretwiałe palce i brak czucia:( Próbował mi pomóc ale efekt taki ,ze wywołało to pieczenie zmiany podskórnerj ciagnacej sie od kregoslupa. .
Czuje sięznacznie lepiej od wczoraj ale musze robic wiele rzeczy z przerwami .PO prostu inaczej słabne ale jakos idzie i o to chodz