Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 15, 2014 18:17 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ja nie mam żadnej zmarszczki i żadnego siwego włosa :twisted:
Trutu tutuuu... :dance: :twisted:
Ale przyjdzie czas i na mnie, i na samą myśl o tym już płaczę rzewnym bukiem :placz:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob lis 15, 2014 18:20 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Też bym chętnie wróciła do tamtych lat. Innych wyborów bym dokonała wtedy, jestem tego pewna. Czemu jest tak, że najważniejsze życiowe decyzje podejmuje się kiedy ma się w głowie fiu bździu? Na refleksje mię naszło ;) Trzydziecha się zbliża, czas leci jak szalony. Pafnucy jest z nami ponad rok :roll:

Vanesia 1 ja szukam zmarszczek codziennie rano, a mama powiedziała że muszę pomyśleć o kremie przeciwzmarszczkowym :placz:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Sob lis 15, 2014 18:29 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Dziewczyny, litości :ryk:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob lis 15, 2014 18:30 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ja podbieram mamowe :twisted:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Sob lis 15, 2014 18:33 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Dokładnie, młode dupy (to komplement) jesteście wszystkie, a tu jakieś refleksje o przemijaniu się nawijają :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Od: Pon wrz 22, 2014 15:41

Post » Sob lis 15, 2014 18:36 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ewar myślimy o tym, co ewentualnie nas może spotkać :D ja np siwieję, a mój TŻ wyłysiał i musi golić łeb na lyso :mrgreen:

Ja nie mam komu pobierać, ale za to TŻ podbiera mi. Raz się go zapytałam czym pachnie bo znam ten zapach.. dopóki nie odkreciłam słoiczka ze swoim kremem na noc :twisted:

Mam kaca, a jak mam kaca to mi się na refleksje zbiera :ryk:

kotelsonciorny

Post » Sob lis 15, 2014 18:39 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

A zmieniając subtelnie temat to moja przesyłka z zoo+ zalega od wtorku (lub środy, bo niby wtorek to było święto) w GLSie we Wrocławiu :evil: We wtorek na stronie zoo+ zamówienie miało od rana status "wysłane", na rachunku też data wysłania 11.11, a status przesyłki na stronie GLS wciąż ten sam :evil:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Post » Sob lis 15, 2014 18:41 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Nie mam TŻ-a, więc nikt mi nie podbiera. Za to ja mam komu podbierać - to dobra strona mojego staropanieństwa :twisted:
U nas był taki czas, że tata uwielbiał podprowadzać nasze kremy, więc z przyzwyczajenia wszystkie droższe chowamy po kątach :twisted:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Sob lis 15, 2014 18:44 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

E no a ja już mam drobne zmarszczki pod oczami... :(

Siwienie też zależy od genów, np. moja babcia była już cała siwa w wieku 30 lat, ja tam nie wiem czy mam siwe bo farbuję :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob lis 15, 2014 18:45 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

True, w liceum w klasie miałam dziewczynę która miała już sporo siwych włosów :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Post » Sob lis 15, 2014 18:48 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

mandala20 pisze:A zmieniając subtelnie temat to moja przesyłka z zoo+ zalega od wtorku (lub środy, bo niby wtorek to było święto) w GLSie we Wrocławiu :evil: We wtorek na stronie zoo+ zamówienie miało od rana status "wysłane", na rachunku też data wysłania 11.11, a status przesyłki na stronie GLS wciąż ten sam :evil:

Miałam raz taką akcję. Zawsze dostałam przesyłki migiem, a ta jedna zaległa gdzieś i też na stronie GLS nie zmieniał się. Czekałam 8 dni roboczych 8O Nie wiem czemu to się zdarza, bo do tamtego zamówienia byłam pewna, że zooplus to serwis niezawodny, a tu dupa zbita.

vanesia1 pisze:Nie mam TŻ-a, więc nikt mi nie podbiera. Za to ja mam komu podbierać - to dobra strona mojego staropanieństwa :twisted:
U nas był taki czas, że tata uwielbiał podprowadzać nasze kremy, więc z przyzwyczajenia wszystkie droższe chowamy po kątach :twisted:

Mój ojciec jak jeszcze mieszkał z mamą też jej pobierał kremy. Sam z siebie jednak nigdy się nie przyznał i pamiętam że mama też chowała droższe kremy :mrgreen:

Rilla07 pisze:E no a ja już mam drobne zmarszczki pod oczami... :(

Siwienie też zależy od genów, np. moja babcia była już cała siwa w wieku 30 lat, ja tam nie wiem czy mam siwe bo farbuję :mrgreen:

mandala20 pisze:True, w liceum w klasie miałam dziewczynę która miała już sporo siwych włosów :roll:

A propos, mój ojciec wysiwiał koło 30stki czyli że mnie też to czeka? Co to to nie, mam dobrego fryzjera, nie dopuszczę do tego, żeby siwizna ma była widoczna :twisted: Ale tak na serio serio, to jeśli miałabym powiedzieć co się mi z wiekiem zmieniło to to, że za diabła schudnąć nie mogę! Kiedyś to moment, miesiąc i waga w dół leciała, a teraz nie dość, że przytyłam to schudnąć nie mogę mimo najszczerszych chęci. No i rozstępy 8O

kotelsonciorny

Post » Sob lis 15, 2014 19:32 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

vanesia1 pisze:Nie mam TŻ-a, więc nikt mi nie podbiera. Za to ja mam komu podbierać - to dobra strona mojego staropanieństwa :twisted:

ja jestem starą panną ale odkąd skończyłam liceum nie mieszkam z mamą, to dla dobra ludzkości :strach: także co se kupię, to se używam, a krem akurat by się przydał. jutro kupię jak jakaśś apteka się nawinie.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob lis 15, 2014 20:06 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Też by mi się przydał jakiś nowy krem :mrgreen: nie znalazłam jeszcze takiego, który by mi odpowiadał w stu procentach. Jestem alergikiem, więc nie wszystkich kremów mogę używać. Ciągle coś mi przeszkadza, po tym oczy szczypią, ten się nie wchłania, tamten za ostro pachnie i tak w kółko :evil:

kotelsonciorny

Post » Sob lis 15, 2014 20:16 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

na ogół nie używam drogich kosmetyków ale wyjątkiem jest podkład i krem (bo wszystko inne przy twarzy robię miodem, cytryną albo płatkami owsianymi). i te dwie rzeczy muszą być z laroche bo inaczej źle to się kończy. moja skóra ma tendencję do prezentacji otoczeniu tego co akurat zjadłam, więc albo do końca zostanę weganką i przestanę pić alkohol, albo będę kupować dobry krem który poradzi sobie z efektem po okazjonalnej pizzy i czerwonym winie zagryzionym chipsami.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob lis 15, 2014 20:23 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

MamaMeli pisze:na ogół nie używam drogich kosmetyków ale wyjątkiem jest podkład i krem (bo wszystko inne przy twarzy robię miodem, cytryną albo płatkami owsianymi). i te dwie rzeczy muszą być z laroche bo inaczej źle to się kończy. moja skóra ma tendencję do prezentacji otoczeniu tego co akurat zjadłam, więc albo do końca zostanę weganką i przestanę pić alkohol, albo będę kupować dobry krem który poradzi sobie z efektem po okazjonalnej pizzy i czerwonym winie zagryzionym chipsami.

Moja ma tak samo, widać na niej każde niezdrowe żarcie i każdy wypity alkohol. Ale ja z pizzy nie zrezygnuję, co to to nie :D używałam kremu z Laroche, może do niego wrócę? Nie pamiętam jak to z tym kremem było, teraz używam na dzień Nivea i na noc Garniera, ale to nie jest to, o co mi chodzi. Prawdziwe ludzkie dramaty :roll:

kotelsonciorny

[poprzednia][następna]