anulka111 pisze:Cudowny profil.
A u mnie robi sie kurczak,papiery leza odlogiem,sprzatac tez nie sprzatam![]()
Dzis Skorpion- nowy odcinek
o, widzę twardo ogladasz.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Cudowny profil.
A u mnie robi sie kurczak,papiery leza odlogiem,sprzatac tez nie sprzatam![]()
Dzis Skorpion- nowy odcinek
Sihaja pisze:Tzn mam nadzieje, że będzie dobry. Dziś wieczorem mój Morfeuszek ma echo serduszka mieć robione.
A poza tym jestem taka ciapa, jakich mało. Dobrze, że to żaden antybiotyk czy mocne lekarstwo, ale i tak się zastanawiam, czy nie powiedzieć wetce co zrobiłam... jak radzicie?
Miała podawać pół kapsułki leku dziennie, i te pół jeszcze rozdzielać na 3 porcje - rano, południe i wieczór. A ja przez 5 dni podawałam całą kapsułę dzieląc na 3 części. To potas. Myślę, że nie przedawkowałam, ale nie wiem, co dalej. Po pierwsze, czy to może mieć wpływ na wynik dzisiejszego badania? Po drugie - kapsułki były na miesiąc, co teraz mam zrobić? 5 dni nic nie podawać, a potem tak jak powinno być, czy podawać dalej bez przerwy, tylko teraz prawidłowo? Przyznać się wetce? Nie przyznać się? Głupio mi się przyznać, bo ona jeszcze mi na opakowaniu wszystko napisała dokładnie, jak mam podawać.... No jaka ja jestem roztrzepana, no....
anulka111 pisze:A co słychać u Personelu? U mnie dzis wielkie wyczesywanie kotow....u Alinki.
MonikaMroz pisze:Od rana pewnie miały. Przecież Służba jedzonko musiała wygłodniałym Kreciom dać![]()
Hej Bożenko
Sihaja pisze:Oj, współczuję.
Czy Wam tez nie przychodzą powiadomienia z miau na pocztę?
anulka111 pisze:Caragh pisze:anulka111 pisze:Trzymam kciuki za zdrowie Personelu.Dzis wymiekam i ide spac -rano musze wstac o 6 i zdobyc miesko dla drapieznikow![]()
O 6 rano?!W sobotę?!
Oszalała
Bo brat ranny ptaszor i potem pracuje....
Miesko zakupione a ja usiluje sie dobudzic- poki co niezbyt mi sie udaje..............jestem na etapie mycia kuwety.............
vip pisze:Cześć, Bożenko i Kretki![]()
Byłam tu, przeczytałam, a teraz idę dalej chorować, o.
anulka111 pisze:Upiecozny jak zwykle w brytfance
Tak ogladam ,choc ten odcinek o kasynie mnie nie zachwycil
Za to fajny film byl wczoraj "Biała królowa"
kalair pisze:vip pisze:Cześć, Bożenko i Kretki![]()
O biedna, chora jesteś? No ja po migrenie, ale się za to teraz świetnie czuję!Zdróweczka Gosiu!
![]()
vip pisze:kalair pisze:vip pisze:Cześć, Bożenko i Kretki![]()
O biedna, chora jesteś? No ja po migrenie, ale się za to teraz świetnie czuję!Zdróweczka Gosiu!
![]()
No.
I podobno bardziej marudna niż zwykle, jak twierdzą niektórzy.
Wczoraj mnie moja wetka chciała leczyć...znaczy nasza wetka...znaczy, wetka Plamisia, no
chyba axn i bedzie lecial w czwartkikalair pisze:anulka111 pisze:Upiecozny jak zwykle w brytfance
Tak ogladam ,choc ten odcinek o kasynie mnie nie zachwycil
Za to fajny film byl wczoraj "Biała królowa"
A skad to? Gdzie był?
vip pisze:I podobno bardziej marudna niż zwykle, jak twierdzą niektórzy.
Wczoraj mnie moja wetka chciała leczyć...znaczy nasza wetka...znaczy, wetka Plamisia, no
Caragh pisze:vip pisze:I podobno bardziej marudna niż zwykle, jak twierdzą niektórzy.
Niektórzy mają oczywiście rację.![]()
Cześć Kretuszki
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 18 gości