ewar pisze:Mnie się słabo robi, kiedy widzę w sklepie w koszykach ludzi Kitekata O SMAKU KURCZAKA
Mnie się robi słabo, jak pomyślę, że zanim trafiłam na miau sama nie widziałam nic złego w marketówkach
Moderator: Estraven
ewar pisze:Mnie się słabo robi, kiedy widzę w sklepie w koszykach ludzi Kitekata O SMAKU KURCZAKA
ewar pisze:Nie znam się na BARF-ie, ale wydaje mi się, że koty dostają w nim tylko to, co są w stanie strawić, żadnych zapychaczy i stąd taka przemiana materii.U mnie koty jedzą bezzbożówkę, mięso ( ale nie tylko) i mają twarde kupy ( odpukać!!!).Mnie się słabo robi, kiedy widzę w sklepie w koszykach ludzi Kitekata O SMAKU KURCZAKA, o zawartości produktów pochodzenia zwierzęcego 0,5 %
Bezdomniaki jedzą o wiele lepiej.
mandala20 pisze:To ja tu chyba jestem najmłodszaAle w tym roku znajoma wyrwała mi w tramwaju pierwszego siwego włosa, więc i dla mnie czas nie jest łaskawy
Mnie się robi słabo, jak pomyślę, że zanim trafiłam na miau sama nie widziałam nic złego w marketówkach
MamaMeli pisze:moje kociaste też robią rzadko, Nuri z grubsza regularnie ale Meli potrafi nie robić kilka dni.
kotelsonciorny pisze:ewar pisze:Mnie się słabo robi, kiedy widzę w sklepie w koszykach ludzi Kitekata O SMAKU KURCZAKA
następna już była acana a teraz jemy mięsko, czasem dosmaczone saszetkami.mandala20 pisze:kotelsonciorny pisze:A pochwali się osoba ile ma lat?
20, w maju 2015 będzie oczko![]()

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 24 gości