Moderator: Estraven
założymy niedługo widzewski klub kotelsonciorny pisze:Witamy witamy sąsiadówzałożymy niedługo widzewski klub
koci oczywiście
Widzew rządzi 
kotelsonciorny pisze:Kilka osób by się pewnie zebrało. Widzewiakówa my musimy iść na rynek po kocie i ludzkie żarcie, i aż mi się włos na głowie jeży ile tam będzie ludzi przed tym świętem
mandala20 pisze:kotelsonciorny pisze:Widzew rządzi
Podpisujemy się pod tym wszystkimi rękami, nogami i łapami
Ewa L. pisze:kotelsonciorny pisze:Kilka osób by się pewnie zebrało. Widzewiakówa my musimy iść na rynek po kocie i ludzkie żarcie, i aż mi się włos na głowie jeży ile tam będzie ludzi przed tym świętem
Przykład głupiejewa ludzi miałam wczoraj.![]()
Ja też niedługo do sklepu idę ale nie na zakupy tylko do roboty.
mandala20 pisze:Kotelson w takim razie wielkie wyrazy podziwu dla Ciebie, że z takiego przestraszonego stworzenia udało Ci się zrobić pięknego, zdrowego, ufnego kotaBłędy nowicjusza się zdarzają, mi za swój jest do tej pory mega wstyd przed samą sobą. W Twoim przypadku to nie Ty zawiniłaś, tylko poprzednia właścicielka nie raczyła poinformować Cię o wszystkim co dotyczy kota. Tym bardziej wielki szacun dla Ciebie, że dowiedziawszy się wszystkiego na miejscu nie zrezygnowałaś, a dowód na słuszność tej decyzji masz chyba gdzieś nieopodal siebie
kotelsonciorny pisze:mandala20 pisze:Skoro u Was nie miauczał, to też mi się wydaje, że jedynym wytłumaczeniem jest to że był w tej łazience zamykanyWolę o tym nie myśleć, dobrze że jest u Ciebie i jest ok
Też niestety obawiam się, że te przypuszczenia mogą być prawdą, szczególnie że kocur miał też problemy z korzystaniem z kuwety, zrobił kupę na pościel, na dywan, i dwa razy na pościel nasikał. Potem już celował bezbłędnie, więc zrzuciłam to na stres, który przeżył.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 25 gości