Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 06, 2014 23:30 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

mandala20 pisze:Dziewczyny, macie jakiś pomysł, czemu kot bez przerwy popycha łapą miskę z wodą rozlewając zawartość? :( Gdzie bym jej nie postawiła...

Może próbuje ją "zakopać". Mój Teemo zakopuje jedzenie wyimaginowanym żwirkiem :lol:
Czasem mu się zdarza też wylać wodę z miski ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw lis 06, 2014 23:53 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

Hejka.Futra się najwyraźniej nudzą. Co tu kryć pańcie nie zapewniają należytej rozrywki.
Kocio prowadza miskę ,woda faluje,jest dobra zabawa.Jak miseczkę upolujemy to pac łapą w wodę ile się dzieje? Ostatnio zaadaptowałam tą szklaną miskę/okno z automatu /.Jest ciężka nie da się przesunąć ,najwyżej można pacać w wodę i pacześ jak bryzga.

anka1515

Od: Nie gru 25, 2011 16:05

Post » Pt lis 07, 2014 8:13 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

No przykro mi, że nie zapewniam kocurowi rozrywki o 6 nad ranem ;) musi z tym jakoś żyć. Nie to, żeby mi to przeszkadzało, ale ja zapewniam kotom ogromną ilość uciech wszelakich i jeśli Pafnuckowi się nudzi, to niech książkę poczyta. Albo się rozbierze i popilnuje ubrania :mrgreen:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Pt lis 07, 2014 8:41 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

kotelsonciorny pisze:No przykro mi, że nie zapewniam kocurowi rozrywki o 6 nad ranem

To w takim razie ja już jestem kompletnie beznadziejnym opiekunem :mrgreen: Dobrze byłoby, aby wszystkie koty miały tyle rozrywek, tyle zabawek i w ogóle aby poświęcano kotom tyle uwagi, co kotelsonciorny.Koty są dwa, mają siebie, lubią się, niczego im nie brakuje.Nie piszę tego przez uprzejmość.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lis 07, 2014 8:48 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

Antonek nie paca w miskę bo za ciężka ale wsadza łapkę do łokcia i gmera..:roll:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt lis 07, 2014 11:17 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

ewar pisze:
kotelsonciorny pisze:No przykro mi, że nie zapewniam kocurowi rozrywki o 6 nad ranem

To w takim razie ja już jestem kompletnie beznadziejnym opiekunem :mrgreen: Dobrze byłoby, aby wszystkie koty miały tyle rozrywek, tyle zabawek i w ogóle aby poświęcano kotom tyle uwagi, co kotelsonciorny.Koty są dwa, mają siebie, lubią się, niczego im nie brakuje.Nie piszę tego przez uprzejmość.

Ewar, dziękuję Ci za te słowa, ja, mimo tego że niedoświadczona kociara, bardzo się staram żeby koty były u mnie szczęśliwe. Są wybiegane, wyhasane, ładnie przesypiają noc, w zasadzie idą spać przed nami. W nocy nie wstają, chyba że nad ranem, na siku :mrgreen: Jeśli przesuwanie miski z wodą stanowi dla Pafnucka alternatywną formę rozrywki, to droga wolna, matce to nie przeszkadza. A Annuszka zakopuje jedzenie ścianą, bardzo przyjemny dla ucha dźwięk, kocie pazurki trące o kuchenną ścianę :D

kotelsonciorny

Post » Pt lis 07, 2014 11:35 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

Przestań już kokietować tym niedoświadczeniem :mrgreen: .Wszystko jest jak w podręczniku, doświadczeni mogą się uczyć, a kotom to tylko pozazdrościć.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lis 07, 2014 11:37 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

Tosia zakopuje czasem coś czego ja absolutnie nie widzę, bo tego po prostu nie ma. No, ale co z tego, skoro lubi tak robić, to niech robi :D Ja również jestem pewna, że Annuszka i Pafnucy mają ruchu i zabaw tyle ile trzeba :ok: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lis 07, 2014 11:46 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

ewar pisze:Przestań już kokietować tym niedoświadczeniem :mrgreen: .Wszystko jest jak w podręczniku, doświadczeni mogą się uczyć, a kotom to tylko pozazdrościć.

Nauczyłam się w ten rok więcej o kotach niż wiedziałam całe swoje życie :mrgreen:

aannee99 pisze:Tosia zakopuje czasem coś czego ja absolutnie nie widzę, bo tego po prostu nie ma. No, ale co z tego, skoro lubi tak robić, to niech robi :D Ja również jestem pewna, że Annuszka i Pafnucy mają ruchu i zabaw tyle ile trzeba :ok: :1luvu:

Jo tyż się nie wtrącam w ich alternatywne rozrywki, nieważne że Annuszka wydrapała w ścianie dziurę i codziennie zamiatam z podłogi farbę :mrgreen:

A oto panna:

Obrazek

kotelsonciorny

Post » Pt lis 07, 2014 11:48 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

Jest piękna!!!! <3
Obrazek

aannee99

Post » Pt lis 07, 2014 11:54 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

Niemożliwe, żeby te urocze łapeczki mogły wydrapać dziurę w ścianie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Od: Pon wrz 22, 2014 15:41

Post » Pt lis 07, 2014 11:55 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

kotelsonciorny pisze:
ewar pisze:Przestań już kokietować tym niedoświadczeniem :mrgreen: .Wszystko jest jak w podręczniku, doświadczeni mogą się uczyć, a kotom to tylko pozazdrościć.

Nauczyłam się w ten rok więcej o kotach niż wiedziałam całe swoje życie :mrgreen:

aannee99 pisze:Tosia zakopuje czasem coś czego ja absolutnie nie widzę, bo tego po prostu nie ma. No, ale co z tego, skoro lubi tak robić, to niech robi :D Ja również jestem pewna, że Annuszka i Pafnucy mają ruchu i zabaw tyle ile trzeba :ok: :1luvu:

Jo tyż się nie wtrącam w ich alternatywne rozrywki, nieważne że Annuszka wydrapała w ścianie dziurę i codziennie zamiatam z podłogi farbę :mrgreen:

A oto panna:

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt lis 07, 2014 12:06 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

mandala20 pisze:Niemożliwe, żeby te urocze łapeczki mogły wydrapać dziurę w ścianie :mrgreen:

Ona ma łapki niczym owczarek kaukaski :mrgreen: Zakładam że mogłaby wydrapać dziurę na wylot gdyby chciała, ale przez swą łaskawość ogranicza się tylko do odrapania tynku :mrgreen:

kotelsonciorny

Post » Pt lis 07, 2014 12:30 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

Znaj łaskę Pani! 8)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Od: Pon wrz 22, 2014 15:41

Post » Pt lis 07, 2014 13:14 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle zjadły BARFa!

A jak z BARFowaniem?. Czy kolejna porcja jedzonka dla kotełków zrobiona? :)
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]