Zen je, więcej mruczy, jest aktywny. Kota mi podmienili. Dziękujemy raz jeszcze Mikołajowi z południa
Moderator: Estraven

kuba.kaczor13 pisze:i nie wyglądała na nieszczęśliwą z tego powodu kiedy ostatnio ją widziałem . Pozdrowienia od wujeła qbeła
kuba.kaczor13 pisze:przecież czytanie książek to przeżytek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Dobrej nocy pani MM

magdar77 pisze:No widzisz karty graficznej to ja bym i teraz nie znalazła. Nigdy w mic nie grałam, bo mnie po prostu do tego nie ciągnie, więc nie potrafiłabym wybrać nic Młodej. Bajek Lana ma niewiele: kilka "Krecików","Meridę", "Krainę Lodu", parę jakiś Kopciuszków i serię baletowych bajek z Barbie w roli głównej, które ku mojemu przerażeniu dostała w prezencie. Na szczęście ona woli prawdziwe balety i chętniej ogląda np. "Dziadka do orzechów". W operze też już była, na "Cyruliku Sewilskim" i podobało się jej. Generalnie jestem zwolennikiem teorii, że im bardziej dziecko zajęte tym mniej głupieje. I jak porównuję Lanę z rówieśnikami, którzy wychowują się przed telewizorem to i fizycznie i umysłowo i emocjonalne jest przepaść.
Nigdy nie zapomnę jak Lana siedziała z mamą swojego kolegi przy stole i na pytanie co nuci odpowiedziała: uwerturę z Cyrulika Sewilskiego a w tym czasie jej kolega skakał po łóżku i darł się: mamoooo włącz mi Scoobi Doo bo cię zabiję.
ognisko na działkach, kuzynostwo w wieku 4-18, ja miałam jakieś 6-7 lat. Poza ogniskiem świateł brak, wszystkie gwiazdy widoczne. Zaczęłam pokazywać że o tu jest orion a tu wielka niedźwiedzica itp... Starsze kuzynostwo w wieku który wskazywał na posiadanie poczucia obciachu pochowało się w domku bo im było wstyd
płaczący ze śmiechu dorośli również nie potrafili wskazać danych gwiazdozbiorów...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Silverblue i 32 gości