♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 28, 2014 9:08 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

No i torebka się ześlizguje ;-).
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Wto paź 28, 2014 11:46 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

MamaMeli pisze:szukam płaszcza. tragedia. mam jeden, ciepły niby, z próchnika ale przerobiony przeze mnie i z próchnika to w nim został materiał, zimą w nim chodziłam, dziś zamarzam (a o wpół do siódmej było poniżej zera :oops: )
ma być wełniany/flauszowy, minimum do kolan ale dłuższy też, ma mieć kaptur, być CIEPŁY, niebieski/zielony ewentualnie czekoladowy, może mieć jakieś kłaki byle nie prawdziwe futro. wymarzony tył:

Obrazek

Przepiękny! też chciałabym taki mieć. Ale na jesień, bo w zimę ofutrzam się (sztucznie), a i tak mi zimno... Tej zimy mam zamiar nabyć spodnie narciarskie i gucio mnie obchodzi jak będę wyglądać, a mam się czuć jedynie ciepło.
Wracając do płaszczy, uwielbiam Basię Kollek. Robi podobne kroje i te kolory :1luvu:
http://pl.dawanda.com/product/1376958-W ... a-Gr-36-42

Melindy pod kołdrą zazdroszczę. Stwierdzam, że mam za mało naturalnych grzejników, bo w nocy marznę :placz:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto paź 28, 2014 11:54 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Ja marzę o takiej chwili gdy będą mnie grzać oba naraz <3
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto paź 28, 2014 12:02 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

wszystko wskazuje na to, że jesteście na dobrej drodze do tego :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto paź 28, 2014 12:07 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Będą. Najwyżej każdy po swojej stronie Arielki ;-).
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto paź 28, 2014 19:41 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

MamaMeli pisze:Ja marzę o takiej chwili gdy będą mnie grzać oba naraz <3

znaczy czekasz na moment, od którego już nigdy nie wyśpisz się porządnie :twisted: :ok:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Wto paź 28, 2014 21:03 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

NatjaSNB pisze:
MamaMeli pisze:Ja marzę o takiej chwili gdy będą mnie grzać oba naraz <3

znaczy czekasz na moment, od którego już nigdy nie wyśpisz się porządnie :twisted: :ok:

Ja czekam, aż mój zacznie mnie grzać, albo chociaż wskakiwać na kolana. Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę :placz:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto paź 28, 2014 21:08 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Pogadamy, jak dwa kilkukilowe koty uwalą się na nogach :twisted:
Względnie na plecach.
W zależności od miejsca uwalenia się, odcinają krążenie albo zgniatają płuca :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto paź 28, 2014 21:23 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Meli lubi na cycuszkach (i tu następuje konflikt interesów bo ja lubię spać na brzuchu), Nuri na razie max na nogach... znaczy na nogi. poluje. takie pod kołdrą :ryk:

Jak mnie denerwuje ta jedna instruktorka od baletu i widzę że nie jestem jedyna. U niej jedynej na zajęciach jest atmosfera podk... znaczy poddenerwowania, u obu pozostałych jest wesoło i sympatycznie a po każdej lekcji brawa. Uwagi które robi wypowiadane są znudzonym tonem, koryguje ułożenie ciała jakby rzucała workiem ziemniaków i sama ma grację stracha na wróble. Brrrrrr. Dwie pozostałe wymagają dużo więcej, dokładniej i intensywniej ale u nich nie odbyłaby się akcja jak dziś na przykład: pilnowałam żeby robić to battement precyzyjnie, wykręcone i w zmieniający się rytm muzyki a ona PO WSZYSTKIM tonem nauczycielki w klasach wczesnej podstawówki pyta czy ja rozumiem co ona do mnie mówi. ja na to że owszem (powstrzymałam się od złośliwości w dziedzinie wymowy rooont eż szamb). otóż okazało się że zagapiłam się w lustrze na dziewczyny po drugiej stronie sali czyli stojące do mnie tyłem i robiłam po prostu najpierw lewą nogą potem prawą a miało być odwrotnie. Z prawą i lewą stroną i mylącymi lustrami ogólnie miewam problemy, ale rozmowa pełnymi zdaniami przez dwie czy trzy minuty że NAPRAWDĘ rozumiem że prawo to prawo a lewo to lewo w dowolnym ze znanych mi choćby fragmentarycznie języków ale najzwyczajniej w świecie mylę strony chyba jej nie przekonało - sprawiała wrażenie pewnej iż ja, dziecko specjalnej troski, nie rozumiem jej wypowiedzi. każda normalna od razu podeszłaby (a było nas dzisiaj DZIESIĘĆ kurczę no to widać) i powiedziała że zła noga, że od prawej. a ona do końca ćwiczenia czekała z pogadanką. ech :roll:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto paź 28, 2014 21:29 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

MB&Ofelia pisze:Pogadamy, jak dwa kilkukilowe koty uwalą się na nogach :twisted:
Względnie na plecach.
W zależności od miejsca uwalenia się, odcinają krążenie albo zgniatają płuca :roll:

Mądrze gada (moje ważą 8 i 7 kg. :mrgreen: ).
Jesoo jak można człowieka pozbawić zapału. Balet to praca ciałem i na dobrą sprawę, pomijając języki wystarczyło pokazać. Mnie baletu uczyła Rosjanka, tańca jazzowego Czeszka. Żadna nie mówiła po polsku a nauczyły ;-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto paź 28, 2014 21:48 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

na szczęście babsko w piątek wyjeżdża i powiedziało że załatwi nam zastępstwo. Ten błysk w oku uczestniczek kursu.... :mrgreen:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto paź 28, 2014 22:12 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Mam nadzieję, że jedzie w tournee po Europie ;-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Śro paź 29, 2014 7:09 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

do Niemiec na Wszystkich Świętych, może ją postraszą tak że wyląduje w niemieckim psychiatryku.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Śro paź 29, 2014 7:21 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

MamaMeli pisze:do Niemiec na Wszystkich Świętych, może ją postraszą tak że wyląduje w niemieckim psychiatryku.

:ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

[poprzednia][następna]