super minka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Kiedyś dawno, gdy sucha karma była u nas nowością a moje koty miały do niej swobodny dostęp, zaobserwowałam, że jeśli rano, na czczo, zjedzą jej większą ilość to będzie rzyganko. Obowiązkowe. Ale to była sucha karma, gotową mokrą nie karmiłam kotów nigdy. Skoro tak jest u Mopika spróbuj mu na pierwsze śniadanie podawać mięsko. Będziesz miał wówczas jakąś pewność, jakis materiał do wyciągnięcia wniosków o co chodzi z tym rzyganiem.
Ignas jest nieobsługiwalnym potworemJego stres - co mnie martwi bo taki stary kot, wiadomo, stres może mu zaszkodzić. I walka, krwawa walka u weta szkodzi nam i wetowi. Teraz gdy przybrał na wadze a siły mu wróciły myślę o tych badaniach z przerażeniem
Lifter pisze:casica pisze:Kiedyś dawno, gdy sucha karma była u nas nowością a moje koty miały do niej swobodny dostęp, zaobserwowałam, że jeśli rano, na czczo, zjedzą jej większą ilość to będzie rzyganko. Obowiązkowe. Ale to była sucha karma, gotową mokrą nie karmiłam kotów nigdy. Skoro tak jest u Mopika spróbuj mu na pierwsze śniadanie podawać mięsko. Będziesz miał wówczas jakąś pewność, jakis materiał do wyciągnięcia wniosków o co chodzi z tym rzyganiem.
Rano dostaje mokre, a potem mieso. Bo chce zeby mial troche wody przyswojonej, a ze miedzy miesiem a suchym trzeba robic ze 2 h przerwy, to suche dostaje po naszym powrocie.
Lifter pisze:Metoda na sushi (zawiniecie w recznik) nie skutkuje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 433 gości