Tak myslalam ze zadzialalas......jak sie @ dorwala.....koty sa delikutaśne
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
jaaana pisze:Kurde, a wet mi powiedział, że nie powinien zaszkodzić No ale grunt, że dał na wymioty.
być może substancja jest szkodliwa przy wielokrotnym podaniu, przy jednorazowym jest szansa że nie narobi szkód. powinno się obyć bez negatywnych konsekwencji bo zadziałałaś właściwie
Naprawdę podziwiam Cię, skąd Ty masz siły na tyle tymczasów? Jak mnie się czasami jakiś trafi, czuję niewymowną ulgę, gdy go wydaję, bo błogi spokój mam w domu Naprawdę jestem pod wrażeniem.
chodziło mi o to, że oddajesz jednego i bierzesz następnego, że masz do tego siły. Jak czytam i jak rozmawiamy o tym mam wrażenie, że jestem od Ciebie o całe pokolenie starsza i zmęczona życiem
No, ale gdyby się odpowiedni dom nie pojawił, byłyby dwa, co prawda, to prawda
Mika wprawdzie raz zaszczepiona, ale nie lubię łączyć różnych miotów. Nowy nabytek, zresztą, ponad tydzień w lecznicy siedzi, więc w razie czego, już by się u niego rozwinęło.
Kupiłam nowy środek dezynfekcyjny do rąk, bo stary s0i,ę 0akurat skończył i mam problem - koty oszalały na jego punkcie. Pchają mi sie do rąk, wąchają, próbuja wylizywać chwilę po zastosowaniu nie mogę się od nich opędzić. Potem odpuszczają. Czytałam skład, żadnej waleriany nie ma.
A chloru nie ma? Szkodzi kotom,ale moga sie tarzac w chlorze tak je kreci
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.