Moderator: Estraven
. Tzn. dostałam już w poniedziałek, ale dopiero dziś mój internet był uprzejmy przyspieszyć na tyle, żebym mogła dostać się do poczty
magdar77 pisze:719/14 jak mój Zen. Ten sam wiek, to samo umaszczenie. Tylko Zen był wiele lat w schronie, nie trafił tam na emeryturze
.
. Uff!Revontulet pisze:magdar77 pisze:
719/14 jak mój Zen. Ten sam wiek, to samo umaszczenie. Tylko Zen był wiele lat w schronie, nie trafił tam na emeryturze
.
Wczoraj został odebrany. Uff!
Revontulet pisze:O fajnie, że coś z egzaminami się ruszyło. To na kiedy macie termin? Kuba nic nie pisze, bo pewnie się uczy
Monika_Wolska pisze:Patrząc na zdjęcia Carmen i Dextera myślę sobie, że jestem jakiś ułomnym "uczłowieczaczem" bo jeżeli chodzi o Morelę to jeszcze bardzo daleka droga do takiego wyluzowaniaZ drugiej strony ta dwójka już w schronie była bardzo proludzka czego o Moreli powiedzieć nie można.

jakieś mnie takie przemyślenia naszły jak popatrzyłam na te wyluzowane kociska. Nie jest tak że Morela nie robi postępów-bawi się np. frędzlami od dywanu i sznurówką ale zawsze jest mega czujna i zwiewa co chwilę. Osobna sprawa to Felek i Rudy-niby chciałaby się bliżej poznać, ale jak one się przysuwają to zawodzi
jakieś mnie takie przemyślenia naszły jak popatrzyłam na te wyluzowane kociska. Nie jest tak że Morela nie robi postępów-bawi się np. frędzlami od dywanu i sznurówką ale zawsze jest mega czujna i zwiewa co chwilę. Osobna sprawa to Felek i Rudy-niby chciałaby się bliżej poznać, ale jak one się przysuwają to zawodzi Monika_Wolska pisze:Czy na jutro jest już "komplet". Na rower umówiłam się na niedzielę i mogłabym jutro pomócWiadomo jak liczny skład się szykuje
magoska_ pisze:ja mogę przyjechać w takim razie w niedzielę. To żarełko będzie świeże i w sobotę i w niedzielę.

Monika_Wolska pisze:No dobrze - nie wiem nadal jak liczny jest jutrzejszy komplet
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy i 330 gości