barbarados pisze:Bez ofiar w ludziach ?!?
Bez. Co najwyżej z niewielką stratą skóry na rękach. Albo i nie, jak zawinęłam łapsko w rękaw swetra.
Ma się wprawę z agresywnym kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Bez ofiar w ludziach ?!?
mir.ka pisze:mag828 pisze:mir.ka pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to jeszcze nie doleczona?
niestety
kot mnie znienawidzi
to po co te lody jadła ukradkiem
barbarados pisze:Nie znienawidzi . Przejdzie jej . Mnie Luna nie znienawidziła za codzienne zastrzyki z wit B na kręgosłup . Za to wszystkie palce mi pogryzła![]()
Za zdrówko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Ojtam ojtam, dacie radę
MB&Ofelia pisze:Wielkie![]()
!
Na Ofelię miałam kiedyś sposób w kwestii podawania tabletek. Brałam tabletkę w łapę i szłam bawić się z Ofelią "po kociemu", tzn. rękami. Przewracałam kotka i "miątoliłam", a pannica mordowała moją rękę. Cała sztuka polegała na tym, żeby wrzucić tabletkę do kociego pyska, jak kota akurat leżała do góry kołami i miała choćby uchylony pysk, po czym przytrzymać chwilę zanim nie łyknie.
Czasami się udawało
MB&Ofelia pisze:barbarados pisze:Bez ofiar w ludziach ?!?
Bez. Co najwyżej z niewielką stratą skóry na rękach. Albo i nie, jak zawinęłam łapsko w rękaw swetra.
Ma się wprawę z agresywnym kotem
mag828 pisze:MB&Ofelia pisze:Wielkie![]()
!
Na Ofelię miałam kiedyś sposób w kwestii podawania tabletek. Brałam tabletkę w łapę i szłam bawić się z Ofelią "po kociemu", tzn. rękami. Przewracałam kotka i "miątoliłam", a pannica mordowała moją rękę. Cała sztuka polegała na tym, żeby wrzucić tabletkę do kociego pyska, jak kota akurat leżała do góry kołami i miała choćby uchylony pysk, po czym przytrzymać chwilę zanim nie łyknie.
Czasami się udawało
tak to pewnie by mi sie udało z Mati, księzniczka Fryga tak się nie bawi
vanesia1 pisze:Cześć dziewczyny, jak się macie? Jak Frygunia?
Ewa L. pisze:Cześć Madzia!
mag828 pisze:Ewa L. pisze:Cześć Madzia!
Cześć Ewuniu![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości