Zegarek, aparat foto i inne cuda dla Avatarka!!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 18, 2014 18:42 Re: Zegarek, aparat foto i inne cuda dla Avatarka!!!!

anetaa200 pisze:Ciociu czy pieniążki już doszły ode mnie bo nie widzę w rozliczeniu bazarku :(

Niestety, do mnie za przesyłkę na pewno nie, a i z Fundacji nie mam info,że coś wpłynęło, więc chyba też nie...
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Sob wrz 20, 2014 14:31 Re: Zegarek, aparat foto i inne cuda dla Avatarka!!!!

Edyszka pisze:
anetaa200 pisze:Ciociu czy pieniążki już doszły ode mnie bo nie widzę w rozliczeniu bazarku :(

Niestety, do mnie za przesyłkę na pewno nie, a i z Fundacji nie mam info,że coś wpłynęło, więc chyba też nie...

Ciociu podaj mi swój adres email wyślę ci potwierdzenie bo zaczynam się martwić !!!

anetaa200

Od: Czw gru 15, 2011 18:48

Post » Nie wrz 21, 2014 9:47 Re: Zegarek, aparat foto i inne cuda dla Avatarka!!!!

anetaa200 pisze:
Edyszka pisze:

Ciociu podaj mi swój adres email wyślę ci potwierdzenie bo zaczynam się martwić !!!

Pieniążki są na koncie Fundacji, wszystko jest ok, dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

[poprzednia]