Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:Dostaliśmy propozycję zorganizowania stoiska fundacyjnego w dniach 20-21 września.
Na stoisku jak zawsze potrzebni będą ludzie - im więcej, tym lepiej
Kto może z nami podyżurować?
OKI pisze:Dostałam smsa od Agnieszki, naszej forumowej Pchełeczki:
'Zdycha mi tel.Próbujemy złapać wywaloną z samochodu psice.jest nieufna. Jesteśmy na skrzyżowaniu ul. Cyrulików i Montera koło stacji PKP Rembertów. Jeśli macie pomysł kto może pomóc w łapaniu tego psa to prosimy o pomoc. Ekopatrol stwierdził, że może być za 2,5h. Na razie czekam.
Aha psica prawdopopdobnie traci wzrok.
Jakby coś, kontakt na nr 504689809'
Ja pomysłu niestety nie mam innego, jak napisanie na miau![]()
Psica jest do kolana, wystraszona. Skrzyżowanie jest ruchliwe, sunia może w każdej chwili wpaść pod samochód.
Jeśli ktoś może pomóc, to proszę się kontaktować bezpośrednio z Agą pod w/w numerem (nie pod jej stałym, bo padła bateria).
monikah pisze:Nadal poszukiwana jest Kropka, zaginiona w Legionowie. Kropeczka widziana była w sierpniu na Tarchominie (zamknięte osiedle przy ul. Książkowej). Może być teraz w całej Warszawie i okolicach. Kropka jest kotką oswojoną, ale nieufną do obcych. Jest wysterylizowana, ale nie ma naciętego ucha.
Aleba pisze:Dostaliśmy propozycję zorganizowania stoiska fundacyjnego w dniach 20-21 września.
Na stoisku jak zawsze potrzebni będą ludzie - im więcej, tym lepiej
Kto może z nami podyżurować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Iza KaeR, marta_kociara i 207 gości