Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 09, 2014 20:00 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

kotkins pisze:Brynia a wiesz ,że "grupa poznańska" spotka się już niebawem drugi raz?
Może chcesz dołączyć?
Tak TAJNIE? :mrgreen:

Carramba! Jeśli tylko zechcecie mnie przygarnąć bardzo chętnie :ok:

brynia

Od: Sob paź 16, 2010 12:55

Post » Pt wrz 12, 2014 6:17 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Uwaga dla Tej/Tych, Co To Kotkinsa polecieli w pracy ogladać ( długa nazwa......), małża kotkinsowego w księgarni odwiedzali a potem to na pewnym watku opisali........będę przelotem w Poznaniu - można ustawić czujki i spróbować i mnie dojrzeć:-). Chociaż gdzie mnie tam do Kotkinsa.......

A poważniej wpadnę sobie na pooadopcyjną to tu to tam.........I opiszę:-).
Poważniej - wszyscy, którzy chcieli namiar dostali? Bo Kotkins w ferworze ostatnich wydarzeń to taki troszku nieteges........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob wrz 13, 2014 16:20 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

brynia pisze:
kotkins pisze:Brynia a wiesz ,że "grupa poznańska" spotka się już niebawem drugi raz?
Może chcesz dołączyć?
Tak TAJNIE? :mrgreen:

Carramba! Jeśli tylko zechcecie mnie przygarnąć bardzo chętnie :ok:

Ja też bym chciała...
Ale tak rzadko bywam tu i TAM, że pewnie znów coś mnie ominie :(
Obrazek

Basiag

Od: Sob maja 27, 2006 19:57

Post » Nie wrz 14, 2014 19:13 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Neigh pisze: Chociaż gdzie mnie tam do Kotkinsa........

No, tak jakby… nieco mniej zauważalna jesteś. Ale tylko dopóki nie zaczniesz opowiadać :lol:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Nie kwi 12, 2015 21:31 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Widzę że Kotkins się gdzieś wyprowadził :(
Szkoda.
Neigh też nie ma...

jaanka

Od: Wto paź 03, 2006 21:57

Post » Pon kwi 13, 2015 6:30 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Są na Miauwie.
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

[poprzednia]