Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:barbarados pisze:klaudiafj pisze:AAA to trafiłam w odpowiednie miejsce - lubimy duchole i koteckiWitamy nasze nowe Kocie Przyjaciółki i ich futerka
))
Witaj z futrzakami .
Rozsiądź się wygodnie![]()
Lubimy duchole i kotecki . Choć kotecki , jak sa upierdliwe trochę jakby mniej . A moje sa Umierają właśnie w kuchni z głodu przy miskach pełnych suchego . Saszetek chcą .
hahahaa to choćby u mnie! Nie pogadasz z Koteckami
barbarados pisze:klaudiafj pisze:barbarados pisze:klaudiafj pisze:AAA to trafiłam w odpowiednie miejsce - lubimy duchole i koteckiWitamy nasze nowe Kocie Przyjaciółki i ich futerka
))
Witaj z futrzakami .
Rozsiądź się wygodnie![]()
Lubimy duchole i kotecki . Choć kotecki , jak sa upierdliwe trochę jakby mniej . A moje sa Umierają właśnie w kuchni z głodu przy miskach pełnych suchego . Saszetek chcą .
hahahaa to choćby u mnie! Nie pogadasz z Koteckami
No nie pogadałam . Sześć egzemplaży mi się pod nogami kreciło , wyjąc załośnie . Na biegu w michy nakładałam , część sazetki na kocich łbach wyladowała , co tam , domyją się . Psy dzielnie pomagały . Ogólnie chlewik i dom wariatów
barbarados pisze:Kuba , bardzo![]()
Dodając ryk : Filip , zostaw psie miski . FILIP !!!! Sewery zabierz kota ! Sewryn : Nie zabiorę .Bo mnie podrapie .
Filek lubi psie puszki ale po nich wymiotuje i mu nie wolno . Dlatego staram się pilnować , żeby nie wyżerał
Myszolandia pisze:barbarados pisze:kuba.kaczor13 pisze:do poniedziałku
Do . Seweryn wolne wziął
Zara !!!!!!!
ja chce najpierw dużo mojego Słodziaka,ale to jósz <tup>
Hej miśki![]()
![]()
barbarados pisze:Za chwilke coś wrzucę
Dzionek deszczowy , ale dzięki temu zrobiłam odrobinę porządków . Odrobinę ale dobry początek jest![]()
I mam parę fantów na bazarek
barbarados pisze:Na drapak![]()
Na jedzonko jeszcze mam , ale jak będą tak żarły to nie wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 16 gości