POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 29, 2014 20:10 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Ale że co? Bo nie wiem ? :D No co poradzę los mnie złośliwie obdarzył boskim ciałem ( szkoda tylko ,że to ciało Buddy) ciętym dowcipem i inteligencją powyżej przeciętnej przynajmniej na tle kmieci zamieszkujących moją wioskę ale niestety złośliwie obdarował mnie również nader słabym wzrokiem... Czasem czuje się jak Stępień z 13 posterunku....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Pt sie 29, 2014 22:40 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

kocia_mendka pisze:Ale że co? Bo nie wiem ? :D No co poradzę los mnie złośliwie obdarzył boskim ciałem ( szkoda tylko ,że to ciało Buddy) ciętym dowcipem i inteligencją powyżej przeciętnej przynajmniej na tle kmieci zamieszkujących moją wioskę ale niestety złośliwie obdarował mnie również nader słabym wzrokiem... Czasem czuje się jak Stępień z 13 posterunku....

łłłiii, to po taniości lecisz - denka od słoików wystarczą :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt sie 29, 2014 22:46 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

No co za wredne babony to szok :D Jak wam nie wstyd nabijac się z kaleki :D :D :D Ale z drugiej strony czy ja wiem? Mam w piwnicy słoiki po korniszonach z zeszłego roku, myślę ,że jak się uprę to denka od nich wystarczą a ja zaoszczędzę na okuliście :D W dzisiejszych czasach trzeba szukać oszczędności gdzie się da :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Pt sie 29, 2014 22:49 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

I jeszcze coś gwoli poprawienia nastroju komuś kto ma dziś doła.. Wiem wiem , Jestę hardcorę :D

https://www.youtube.com/watch?v=TK27tusXrtE

https://www.youtube.com/watch?v=_gWRhnEg0JQ

Nie wiem jak inni ja byłam posikana dokumentnie... Szczególnie rozczuliła mnie wersja niemiecka i japońska... :d

https://www.youtube.com/watch?v=aM-I8EyrLKg

https://www.youtube.com/watch?v=xSf131a0e10
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Pt sie 29, 2014 22:53 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

kocia_mendka pisze:No co za wredne babony to szok :D Jak wam nie wstyd nabijac się z kaleki :D :D :D Ale z drugiej strony czy ja wiem? Mam w piwnicy słoiki po korniszonach z zeszłego roku, myślę ,że jak się uprę to denka od nich wystarczą a ja zaoszczędzę na okuliście :D W dzisiejszych czasach trzeba szukać oszczędności gdzie się da :D

Ważne, że masz rozum i wieeelkie serducho :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt sie 29, 2014 22:56 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Po ostatniej wizycie w schronie obawiam się,że jednak nadal za małe :( Ale przecież nie mogę wziąć ich wszystkich do domu.. Mimo wszystko mam za mało miejsca :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Pt sie 29, 2014 23:14 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Wszyscy mamy te same rozterki :(
domy nie z gumy nie rozciągną się :roll:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob sie 30, 2014 18:11 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Cześć .
Rozterki :roll:
Kurcze , naprawde powinnyśmy być milionerkami i mieć wielkie rezydencje :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob sie 30, 2014 20:31 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

A ja powiedziałam kiedyś,ze jak wygram w totka to ufunduję kociarnię dla buskiego schronu. Bo tak. A potem ewentualnie zapłacę rachunki szczególnie zaległe raty kredytu hipotecznego :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Sob sie 30, 2014 20:47 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

No bo tak sobie pomyśłałam,że skoro nie mogę mieć w domu tylu kotów ile bym chciała to chociaż w ten sposób... A kotom zawsze trzeba pomagać ostateczenie od czego te biedne kotki mają ludzi... :d
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Sob sie 30, 2014 20:48 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Świeta prawda . Każdy kot zasługuje na porządną służbę . :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro wrz 03, 2014 8:34 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Rok szkolny :placz: Znowu jestem niedospana. Zwłaszcza, że przez cały tydzień od poniedziałku do piątku czekam na sobotę, żeby wreszcie się wyspać i co? W sobotę budzę się o 6.30. :evil:

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Śro wrz 03, 2014 13:22 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Nie lubię września... Bardzo nie lubię. Jak dla mnie to rok mógłby składać się wyłącznie z kwietnia, maja ,czerwca ,lipca oraz sierpnia. reszta może iść na szczaw :D Jak się pozbieram z robotą to Wam wieczorkiem wrzucę moje wrześniowe przemyślenia :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

[poprzednia][następna]