MB&Ofelia pisze:Ja też pusiam w szafku. Tej co Duża czyma piżamki i futerka co je nosi w domciu. Duża już wie, kto je czasem wyrzuci z szafku.
W tej od domowych futerek to ja też czasem pusiam. A Psot i QQ lubili w niej myśleć o ważnych sprawach.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ja też pusiam w szafku. Tej co Duża czyma piżamki i futerka co je nosi w domciu. Duża już wie, kto je czasem wyrzuci z szafku.
kuba.kaczor13 pisze:A ja zakupiłem właśnie mojej ślubnej deskę do prasowania . Albo się bierze i prasuje ,albo poczekam na śnieg i puszczę z górki ...........Ją na tej desce.
MB&Ofelia pisze:Bo w szafku się najlepsiej pusia. Albo na Dużej. Ale nie wtedy, jak Duża kaszli.
MB&Ofelia pisze:Jezd całkiem wygodmnie. Jak Duża na się nałoży miąciutki kocyk, który my kotki lubiamy. Ale jak kaszli, to się nie da, bo kotek ciągle podskaka.
barbarados pisze::201461![]()
![]()
MaryLux pisze:mag828 pisze:
trudno, może jak padniesz Inka ocuci cię lizaniem po twarzy
Wątpię
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Jezd całkiem wygodmnie. Jak Duża na się nałoży miąciutki kocyk, który my kotki lubiamy. Ale jak kaszli, to się nie da, bo kotek ciągle podskaka.
Na mojej jest niewygodnie, bo ona się wierci
kuba.kaczor13 pisze:A ja zakupiłem właśnie mojej ślubnej deskę do prasowania . Albo się bierze i prasuje ,albo poczekam na śnieg i puszczę z górki ...........Ją na tej desce.
mag828 pisze:MaryLux pisze:mag828 pisze:
trudno, może jak padniesz Inka ocuci cię lizaniem po twarzy
Wątpię
to może chociaż powiew świeżych spalin zza okna cię orzeźwi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 206 gości