Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wistra pisze:Nic nie rozumiem z pierwszego posta. Dobrze, że w każdym poście jest kawałek tej historii, bo przynajmniej rozumiem 5 przez 10.
lidka02 pisze:Tym razem nie odwoziłam![]()
Zabrałam kotka i dym , ale lubie dym pale faje za fają
dalia pisze:Lidka02 chyba dobrze się bawilidka02 pisze:Tym razem nie odwoziłam![]()
Zabrałam kotka i dym , ale lubie dym pale faje za fają
tutaj
viewtopic.php?f=1&t=161458&view=unread#unread
jaaana pisze:taizu pisze:Zaproponuj piękniejszą - u siebie.
Jak pisałam, Lidka pewnie nawet dowiezie kociaka
Jak ktoś wcześniej nie wiedział, że jest do wzięcia, to wie teraz
Raczej trudno w powyższe uwierzyć w świetle tego:dalia pisze:powtórzę po raz kolejny - kociak miał dwa wpisy na fb - ten który zauważyłam (na grupie Koty) był prośbą o opłacenie transportu kociaka do Lidki - w toku dyskusji poprosiłam Vailet o linki do ogłoszeń kociaka, Vailet napisała że kociak ogłoszeń nie ma bo Lidka sobie nie życzyła.
drugi wpis na który nakierowała mnie Casica był na profilu Vailet i informował ze przyjaciółka, znajoma czy innny pociotek kupił sobie kotka z pseudo i kotek się zepsuł
trzeci jak się okazuje był na olx.pl
w mojej opinii to nie są ogłoszenia na które można się powoływać, że każdy mógł tego kociaka wziąć - każdy nie mógł, bo ogłoszenia nie były dostępne dla każdego
vailet pisze:jaaana pisze:taizu pisze:Zaproponuj piękniejszą - u siebie.
Jak pisałam, Lidka pewnie nawet dowiezie kociaka
Jak ktoś wcześniej nie wiedział, że jest do wzięcia, to wie teraz
Raczej trudno w powyższe uwierzyć w świetle tego:dalia pisze:powtórzę po raz kolejny - kociak miał dwa wpisy na fb - ten który zauważyłam (na grupie Koty) był prośbą o opłacenie transportu kociaka do Lidki - w toku dyskusji poprosiłam Vailet o linki do ogłoszeń kociaka, Vailet napisała że kociak ogłoszeń nie ma bo Lidka sobie nie życzyła.
drugi wpis na który nakierowała mnie Casica był na profilu Vailet i informował ze przyjaciółka, znajoma czy innny pociotek kupił sobie kotka z pseudo i kotek się zepsuł
trzeci jak się okazuje był na olx.pl
w mojej opinii to nie są ogłoszenia na które można się powoływać, że każdy mógł tego kociaka wziąć - każdy nie mógł, bo ogłoszenia nie były dostępne dla każdego
Już wiem kto do mnie pisał na PW i proszę już nie pisać nie dopytywać... to tylko moje myśli jeśli chodzi o cytat powyżej. Kotka NIGDY nie widziałam i próbowałam tylko pomóc bo na FB ktoś mnie podpuścił. Nie ja go wkleiłam na KOTY FB. Skopiowałam tekst z Grupy do swojego profilu, a teksty o tym że "Lidka sobie nie życzy" to tylko by się odczepić od osób powyższych, bo był najazd (było nie przyjemnie) że ja kota nie chcę wziąć, tylko komuś wciskam. Już pisałam na profilu wtedy dlaczego ja nie mogę. O Olx nic nie wiem, może i był nie szukałam. Ja nie wiedziałam że to pseudo czy nie pseudo skąd?? Nie znałam osoby. Podobno ktoś przez kogoś i jeszcze kogoś to pisał i wklejał. Nie fantazjujcie ok.? Było ogłoszenie o pomoc. Wy piszecie jakbym ja znała tą osobę i tego kotaJa mieszkam na kujawach i z domu się nie ruszam prawie. Ogłoszenie jedno jedyne ktoś wkleił i więcej nie wiem. Jeśli byście były takie pomocne to do tej kobiety znajomej , znajomego nie wiadomo kogo napisały. Przez tą sytuację JA już nie udostępniam nic, choćby nie wiem co...Możecie tu dyskutować, ale ja skończyłam. Tak to jest jak NIKT nie chce pomóc, a potem lamenty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości