Annaa pisze:Widać wcześniej głodowała![]()
I dobrze niech je i będzie zdrowa
Dziekujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annaa pisze:Widać wcześniej głodowała![]()
I dobrze niech je i będzie zdrowa
barbarados pisze:Do tego , co nie trzeba , to one pierwsze![]()
Dziś byliśmy z małą na drugim czyszczeniu uszków . Jeszcze jedno i będzie dobrze . Dziś już nie miała takich kopalni . I przytyliśmy trochę ponad 10 deko . w tydzień . mamy prawie kilogram kota . Po odespaniu wrażeń mala zjadła kurczaka i zlała pańcia łapką . Bo jej do mieczki źle dokładał . Nie zapomniała też nawarczeć .
mir.ka pisze:barbarados pisze:Do tego , co nie trzeba , to one pierwsze![]()
Dziś byliśmy z małą na drugim czyszczeniu uszków . Jeszcze jedno i będzie dobrze . Dziś już nie miała takich kopalni . I przytyliśmy trochę ponad 10 deko . w tydzień . mamy prawie kilogram kota . Po odespaniu wrażeń mala zjadła kurczaka i zlała pańcia łapką . Bo jej do mieczki źle dokładał . Nie zapomniała też nawarczeć .
uuuuu kilogram, to kawał kota![]()
ale jak ci tak będzie przybierać kilogram na tydzień to będziesz miała tygrysicę nie kocicę
barbarados pisze:cześć ludziki .
Upał ię daje we znaki i ludziom i psom i kotom . Podobno poniedziałek i wtorek maja byc chłodniejsze . Oby .
!0 deko w tydzień to nanwet , nawet .I kilo kota już lata po mieszkaniu . Ona szybko rosnie . I kto wie , może przerośnie wszystkie stwory ?
Ide się ogarnąć . Padnięta jestem strasznie .
barbarados pisze:cześć ludziki .
Upał ię daje we znaki i ludziom i psom i kotom . Podobno poniedziałek i wtorek maja byc chłodniejsze . Oby .
!0 deko w tydzień to nanwet , nawet .I kilo kota już lata po mieszkaniu . Ona szybko rosnie . I kto wie , może przerośnie wszystkie stwory ?
mag828 pisze:barbarados pisze:cześć ludziki .
może faktycznie tygrysica z niej wyrośnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości