Myś Pyś rozdział 31 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 02, 2014 22:30 Re: Myś Pyś rozdział 31 :)

Myszolandia pisze:to na co oni czekali ? 8O miesiąc można się zapomnieć,mi się raz zdarzyło,ale 3 ? 8O

My nie płacimy co miesiąc tylko jak przychodzą przekazy to od razu płacimy całość i jest z baśki a nie cykasz się co miesiąc.Ja dostaję w lutym i w lutym swoje zapłaciłam a oni dostali w marcu. Może mi dawali te rachunki ale mój tata ma manię przekładania wszystkiego z miejsca na miejsce i pewnie przekładał tą kopertę tu i tam aż jej nie wzięłam i została - schowali i po temacie.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro lip 02, 2014 22:41 Re: Myś Pyś rozdział 31 :)

ja kiedyś tak robiłam,że od razu leciałam z całości i heja,ale potem cienko kasowo było i musiałam co miesiąc,ale pewnie wrócę do tego,zależy ile ta całość będzie wychodziła
A to Twój tata ma coś jak moja kuzynka,przez to kilka opłat mieli do tyłu
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lip 02, 2014 23:34 Re: Myś Pyś rozdział 31 :)

Myszolandia pisze:ja kiedyś tak robiłam,że od razu leciałam z całości i heja,ale potem cienko kasowo było i musiałam co miesiąc,ale pewnie wrócę do tego,zależy ile ta całość będzie wychodziła
A to Twój tata ma coś jak moja kuzynka,przez to kilka opłat mieli do tyłu

To się nazywa starość. :?
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 03, 2014 6:59 Re: Myś Pyś rozdział 31 :)

Myszolandia pisze:[...]

Ale dzisiaj mialam akcję :mrgreen:

Przyjszłam jak zwykle do drugiego pokoju,bo w nim komp był odpalony.Siadam sobie z herbatką i kanapkami,zaczynam netowanie w międzyczasie
Kilka minut nazat ,zastanawiałam się gdzie Misiak,Tż mówił,że gdzieś sie zakopała,patrzę w śpiwór,niet,w pudełko,niet,na półkę,niet,dobra pocekom se aż się wyłoni moja żywa przytulanka skądś

Wziełam ze dwa kęsy kanapki.
Naraz słyszę wielkie odkrywcze,a raczej zakrywcze kopanie w kuwecie i za chwilę piekny ,salonowy niemal perfumeria daglas,czy jak to sie pisze :mrgreen: zapach perfum,perfum firmy doopa vel.kocia futrzasta :evil:
Wnet myślenie mi się wyłączyło,przymusowa pauza i kilka minut o suchym pysku,no bo przeca jak jeść dalej? do spinaczy od bielizny daleko 8) :lol:
Normalnie myślałam,że jej fokę wyczochram :twisted:

Se kurna wykukała moment,jak ja zasiądę,nie? dowcipasna w kitę jeża kota :twisted:
Oczywiście moją przemowę,jaką jej poczyniłam,jak wylazła ze swojego m1 miała głęboko w de ,albo w pe :evil: :twisted:

Obrazek

ja coś gdzieś ? eee,Duża w wał ładujesz :mrgreen:

hahahaha, znam to :)

i pewnie jeszcze zrobiła minę w stylu aleosochosi
przecie wiesz, że tam jej kuweta i obok siadasz a przecie ona MUSI sie załatwić akurat teraz ;)

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Czw lip 03, 2014 8:08 Re: Myś Pyś rozdział 31 :)

Myszolandia pisze:Hehe,extra ,ze udało mi się Wam dzionek poprawić fotkami Misiaka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ona uwielbia te śpiwory.Mam jeszcze inne fotki w drugim śpiworze,tylko w innym kolorze :lol:

Kasiu,jak będziesz kiedyś przelotem przez Óć,zapraszamy na mizianko
Mam nadzieję,ze Misia pozwoli

Ale dzisiaj mialam akcję :mrgreen:

Przyjszłam jak zwykle do drugiego pokoju,bo w nim komp był odpalony.Siadam sobie z herbatką i kanapkami,zaczynam netowanie w międzyczasie
Kilka minut nazat ,zastanawiałam się gdzie Misiak,Tż mówił,że gdzieś sie zakopała,patrzę w śpiwór,niet,w pudełko,niet,na półkę,niet,dobra pocekom se aż się wyłoni moja żywa przytulanka skądś

Wziełam ze dwa kęsy kanapki.
Naraz słyszę wielkie odkrywcze,a raczej zakrywcze kopanie w kuwecie i za chwilę piekny ,salonowy niemal perfumeria daglas,czy jak to sie pisze :mrgreen: zapach perfum,perfum firmy doopa vel.kocia futrzasta :evil:
Wnet myślenie mi się wyłączyło,przymusowa pauza i kilka minut o suchym pysku,no bo przeca jak jeść dalej? do spinaczy od bielizny daleko 8) :lol:
Normalnie myślałam,że jej fokę wyczochram :twisted:

Se kurna wykukała moment,jak ja zasiądę,nie? dowcipasna w kitę jeża kota :twisted:
Oczywiście moją przemowę,jaką jej poczyniłam,jak wylazła ze swojego m1 miała głęboko w de ,albo w pe :evil: :twisted:

Obrazek

ja coś gdzieś ? eee,Duża w wał ładujesz :mrgreen:

Dlatego mam kuwety w przedpokoju, daleko od kuchni i stołu :roll:

Witamy się i buziaczki ślemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw lip 03, 2014 8:10 Re: Myś Pyś rozdział 31 :)

Cześć ! :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 03, 2014 8:40 Re: Myś Pyś rozdział 31 :)

Obrazek

:1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lip 03, 2014 9:18 Re: Myś Pyś rozdział 31 :)

Hej Słodziaki Nasze Koffaniockie <3 Wszystkie <3 i Każde z osobna <3

Nie no ,aż tak blisko to kuwety nie mam hehe :mrgreen: ale aromat przeszedł aż do drugiego pokoju :mrgreen:

U nas niestety nie ma miejsca ani w przedpokoju,ani w łazience na kuwetę,gdzie chciałam najpierw,żeby stała,chyba,zebyśmy zamiast wanny mieli brodzik,ale to nierealne
Musi być w tym pokoju co jest,ale jest daleko od kuchni

A dzisiaj z kolei Misia "przywitała mnie" bolącym kręgosłupem - moim :mrgreen:
No ,bo przecież miejsce dla kotecka na łóżku musi być nie ? ja tam mogę spać połamana w pincet,ale kicia miejsce SWOJE musi mieć wolne dla siebie nie ? :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lip 03, 2014 9:31 Re: Myś Pyś rozdział 31 :)

Myszolandia pisze:Hej Słodziaki Nasze Koffaniockie <3 Wszystkie <3 i Każde z osobna <3

Nie no ,aż tak blisko to kuwety nie mam hehe :mrgreen: ale aromat przeszedł aż do drugiego pokoju :mrgreen:

U nas niestety nie ma miejsca ani w przedpokoju,ani w łazience na kuwetę,gdzie chciałam najpierw,żeby stała,chyba,zebyśmy zamiast wanny mieli brodzik,ale to nierealne

No ,bo przecież miejsce dla kotecka na łóżku musi być nie ? ja tam mogę spać połamana w pincet,ale kicia miejsce SWOJE musi mieć wolne dla siebie nie ? :mrgreen:

To czemu jej miejsce zajęłaś ?
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 03, 2014 9:36 Re: Myś Pyś rozdział 31 :)

Ewa L. pisze:
Myszolandia pisze:Hej Słodziaki Nasze Koffaniockie <3 Wszystkie <3 i Każde z osobna <3

To czemu jej miejsce zajęłaś ?

no właśnie ;)
jakbys sie tak nie panoszyła na łóżku to by nie było problemu ;)
co to? twoje łóżko?

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Czw lip 03, 2014 11:12 Re: Myś Pyś rozdział 31 :)

to się powinnaś cieszyć, ze tylko jeden kot w łóżku, a u mnie nieraz śpią dwa i jeszcze psy :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lip 03, 2014 14:22 Re: Myś Pyś rozdział 31 :)

:lol: oj tam, jeden śpiący kot a tyle narzekania :smokin:
Witaj Sylwuś z Rodzinką i :201461 :201461 :201461 :201461 dla Myszeczki :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pt lip 04, 2014 14:36 Re: Myś Pyś rozdział 31 :)

Hej Sylwuniu i Myszeczko :1luvu:

No ba, łóżko przecie jest dla kota a my ewentualnie możemy się gdzieś tam wcisnąć :D
Na szczęście jest lato i ciepło, bo często śpię do połowy odkryta bo kocury leżą na kołdrze i nie ma zmiłuj... mogę ciąąąągnąć ile wlezie, nie ruszą się :twisted:

Pozdrawiamy i miziamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

[poprzednia][następna]