Ewa L. pisze:Wrzuciłam na FB dużo fotek dziewczynek które miałam w telefonie.
to ja cie musze znaleźć na FB

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Wrzuciłam na FB dużo fotek dziewczynek które miałam w telefonie.
mag828 pisze:Ewa L. pisze:Wrzuciłam na FB dużo fotek dziewczynek które miałam w telefonie.
Ewa L. pisze:Spilett pisze:Widzę
Podobują się ?![]()
Cześć Madzia!
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Widzę
Podobują się ?![]()
Cześć Madzia!
No pewnie
Cześć Mami! Ja właśnie zjadłam śniadanie i bardzo, ale to BARDZO mi się nie chce... iść do sklepu po mięso i robić barf, bo się cholernik skończył
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Widzę
Podobują się ?![]()
Cześć Madzia!
No pewnie
Cześć Mami! Ja właśnie zjadłam śniadanie i bardzo, ale to BARDZO mi się nie chce... iść do sklepu po mięso i robić barf, bo się cholernik skończył
Spilett pisze:AnoNie wiem jak u Was, ale nam się pogoda pokićkała i jest tak... nijak.
mag828 pisze:Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Widzę
Podobują się ?![]()
Cześć Madzia!
No pewnie
dzisiaj jakis kiepski dzień jest.... mnie sie podobnie nie chciało do pracy iść... i dłuży mi sie niemiłosiernie...
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Wrzuciłam na FB dużo fotek dziewczynek które miałam w telefonie.
Poznasz mnie po......kotkach![]()
![]()
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Widzę
Podobują się ?![]()
Cześć Madzia!
No pewnie
dzisiaj jakis kiepski dzień jest.... mnie sie podobnie nie chciało do pracy iść... i dłuży mi sie niemiłosiernie...
A mnie się też nie chciało wstać. Obudziłam się i jak zobaczyłam że obie śpią obok to tak przedłużałam to spanie - jeszcze trochę, jeszcze trochę .....aż się zrobiła 9
mag828 pisze:Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Wrzuciłam na FB dużo fotek dziewczynek które miałam w telefonie.
Poznasz mnie po......kotkach![]()
![]()
ty mnie też
wiesiaczek1 pisze:melduję się dopiero bo mnie nie było w Łodzi,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości