SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 05, 2014 20:21 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

daggie pisze:MK99, czy dostalas moja wiadomosc na priv? Cos chyba jest nie tak z moja skrzynka...

Chcialabym "zarezerwowac" Gwizdka do mniej-wiecej 20 czerwca, jesli to mozliwe - jesli wszystko dobrze pojdzie, to bedzie mial dom. :)

W schronisku nie ma rezerwacji zwierzaków.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Pt cze 06, 2014 9:22 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

Kogo ogłaszamy w DP? To pilne, bo dziś muszę zaplanować kolumnę. Może Hebe, skoro została sama, bez Kozaka?

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pt cze 06, 2014 11:01 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

Bungo pisze:Kogo ogłaszamy w DP? To pilne, bo dziś muszę zaplanować kolumnę. Może Hebe, skoro została sama, bez Kozaka?

Dajmy Hebe a potem Malinkę i Malwinkę razem.

mk999

Post » Pt cze 06, 2014 15:42 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

Sorry - właśnie pół kolumny zapchali mi reklamami. Koty muszą poczekać :evil:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pon cze 09, 2014 11:07 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

Hej Dziewczyny,

Jak tam sytuacja w schronisku po sobotniej akcji? :) Duzo kotkow znalazlo nowe domy? :)

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Pon cze 09, 2014 21:29 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

daggie pisze:Hej Dziewczyny,

Jak tam sytuacja w schronisku po sobotniej akcji? :) Duzo kotkow znalazlo nowe domy? :)

1 kot znalazł dom w sobotę, oddany rudy kocur, w niedzielę nie było kocich adopcji, ale za to kilka psiaków ma domy m.innymi 15 letni Mesjasz, 10 letni Misio.

Wysyp małych kotów, ludzie kociaki adoptują.

Pamiętacie Sianko, to pozdrowienia od niego , ma super dom.

mk999

Post » Pon cze 09, 2014 23:09 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

mam pytanie - pani spod Krakowa chciałaby jak najtaniej wykastrować sunię wielkości jamnika, ok 9 kg. Nie stać jej na zapłacenie komercyjnej ceny. Macie może jakiś pomysł?

byłam w weekend przejazdem w Krakowie, w okolicach Dworca Głównego znalazłam takie oto ogłoszenie:

29 maja zaginął Misiu - 2 miesięczny, czarno-biały kotek
Na Miśka czekają stęsknieni domownicy - kontakt pod numerem 881 735 186
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto cze 10, 2014 21:02 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

http://www.schronisko.krakow.pl/files/o ... %20028.JPG

9/05/14 Tago to buro - biały kocur, ma 5 lat. Kastrat.Znaleziony na ul. Na Grządkach, w schronisku nikt go nie szukał.
Tago to domowy kocur, miły i łagodny do ludzi, bardzo tęskni za swoim domem, od innych kotów trzyma się z daleka ale nie wchodzi z nimi w konflikty, umie korzystać z kuwety.

mk999

Post » Czw cze 12, 2014 20:17 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

VeganGirl85 pisze:mam pytanie - pani spod Krakowa chciałaby jak najtaniej wykastrować sunię wielkości jamnika, ok 9 kg. Nie stać jej na zapłacenie komercyjnej ceny. Macie może jakiś pomysł?

byłam w weekend przejazdem w Krakowie, w okolicach Dworca Głównego znalazłam takie oto ogłoszenie:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 304&type=1

Niższe ceny za sterylizację.

mk999

Post » Wto cze 17, 2014 16:09 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

mk999 pisze:
VeganGirl85 pisze:mam pytanie - pani spod Krakowa chciałaby jak najtaniej wykastrować sunię wielkości jamnika, ok 9 kg. Nie stać jej na zapłacenie komercyjnej ceny. Macie może jakiś pomysł?

Dzięki :) jest tylko jeden problemik:

Zawartość chwilowo niedostępna
.

Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony.

◾Wróć do strony głównej

:(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto cze 17, 2014 16:14 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

Czy przywieziono do was biało-burą koteczkę z działek, potrąconą na Mydlnickiej?
podobno to Nastka

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Wto cze 17, 2014 22:15 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

VeganGirl85 pisze:
mk999 pisze:

Dzięki :) jest tylko jeden problemik:

Zawartość chwilowo niedostępna
.

Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony.

◾Wróć do strony głównej

:(

Gaetano Bollino Gabinet Weterynaryjny
www.gb-gabinetweterynaryjny.pl gb.gabinetweterynaryjny@gmail.com

mk999

Post » Śro cze 18, 2014 8:35 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

jej siostra pisze:Czy przywieziono do was biało-burą koteczkę z działek, potrąconą na Mydlnickiej?
podobno to Nastka

to koteczka z działek nad Rudawą, jedna z trójki rodzeństwa, podopieczna mojej sąsiadki działkowej. Sąsiadka już ją zlokalizowała i odbierze, mam nadzieję że nie została mocno poturbowana? Mały głuptas, ma taki wielki, bezpieczny, zielony obszar, po co wychodziła na ulicę ? :cry: sąsiadka się kotkami dobrze opiekuje, wysterylizowała całą gromadkę, łącznie z mamusią kociaków.

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Czw cze 19, 2014 1:07 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-z ... -599119087 605587345

Zaginęła szara kotka w okolicy Dębnik. Znalazcę uprzejmie proszę o kontakt.

http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-z ... -599159838 784 101 656

dnia 28 maja 2014 zaginęła na osiedlu Sportowym lub w okolicy bura pręgowana kotka Fruzia. Kotka jest wysterylizowana. Cecha charakterystyczna: duży fałd skórny na brzuchu pokryty jaśniejszym futrem. Na znalazcę czeka nagroda i wdzięczność

http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-z ... -599011615

Witam!
2 czerwca wieczorem w okolicy ul. Prokocimskiej (Płaszów) zaginęła młoda szaro-brązowa suczka. Ma około roku i jest dość duża, sierść długa, w typie malamuta. Imię - Kropka. Oczy brązowe, ma na sobie obroże i dwie obróżki przeciwpchelne.
Wszystkich posiadających jakąkolwiek informacje proszę o kontakt pod nr 883268595.

Dziękuje!

Nie wiem dlaczego za cholerę się nie da wrzucić zdjęcię.. Ale mam nadzieję, że opisu wystarczy jak by ktoś ją widział.. Tu są jej zdjęcia jak cos..
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob cze 21, 2014 21:53 Re: SchroniskoKRK-najpilniej domki: Malasezja

Pomagamy karmić psiaki

w akcji OLX - dawniej Tablica.pl
http://olx.pl/nakarm-psa/rankings/

mk999

[poprzednia][następna]