Akcja sterylizacji do konca marca,niektore lecznice.str 24.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 12, 2005 21:18

Up!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Sob lut 12, 2005 21:24

A gdzie można zobaczyc te plakaty i mały i duży.
:?:
"Nie chcę iść do raju, jeśli tam moje koty mnie nie przywitają"
"Stajesz sie odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś"
Obrazek
Inek i Kropek czyli Chłopaki

Corn

Od: Wto sie 31, 2004 13:45

Post » Sob lut 12, 2005 22:32

Corn-maly jest na naszej stronie-aby go zobaczyc musisz go pobrac ze strony a duzy-ten zly-mam u siebie.

Osobiscie jednak wole ten maly-on jest z sercem zrobiony-tzn. tak jak go bym widziala a duzy na 'odwal sie' mimo ze kolorowy-to takie suche info-mimo ze jasno wszystko bylo podane co powinno na nim byc :?

Zostal zrobiony bez ostatecznych konsultacji-'po swojemu' :(
I tak juz dostatcznie jestem przybita tym plakatem, kolorowym :(
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Wto lut 15, 2005 21:29

co tam nowego ?

mam nadzieje, ze zglosila sie jakas klinika z katowic?
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Śro lut 16, 2005 2:14

:strach: nowego?

Dzisiaj zglosily sie 53 lecznice, wczoraj cos chyba 36 :D
Zycie Weterynaryjne, milo, opublikowal list do klinik-odzew jak widac :D

z Katowic masz te:

Katowice

Lecznica dla Zwierząt
Aleksander Gierek
ul. Ceglana 67C
tel. 757-47-47

w/w proponuje niższe ceny:
suka 120 - 150 zł, kotka 80 zł, pies 100 zł, kocur 50 zł

Klinika Weterynaryjna
Krzysztof Czogała
ul. Brynowska 25
tel. 251-75-30

w/w będzie prowadziła akcję w dniach od 14 do 19 marca

ARKA

Post » Śro lut 16, 2005 9:40

ARKA pisze::strach: nowego?

Dzisiaj zglosily sie 53 lecznice, wczoraj cos chyba 36 :D

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
o kurde, ale ilość :dance:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro lut 16, 2005 20:25

No szok, w Bielsku az 3 lecznice :)

Arko, podobno Agama nie umie sie dodzwonic na podany numer, a chcieli wziazc udzial w akcji - nie wiem mowila mi barni

Szkoda , ze z Rybnika nikt sie nie zglosil :(
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Śro lut 16, 2005 20:53

Dziś właśnie moja kicia jest już po zabiegu sterylizacji.Właśnie leży sobie i śpi w kojcu . A ja mam mieszane uczucia czy dobrze zrobiłam czy nie poddając ją zabiegowi.Głównym powodem było to że dwa trzy tygodnie temu miała pierwszą rujkę nie chciała nic jeść, miziła się , kulała , drepciła nóżkami itp.Rujka się skończyła ale nie na długo bo znowu dostała i znowu problem zaczoł się z jedzeniem. Bardzo mi jej było żal bo z grubiutkiej kuleczki zaczęła robić się chudzinka i dlatego zdecydowałam się poddać ją sterylizacji.Jedni mówią ze pozbawiłam ją cennych narządów które dała jej natura inni mówią że bardzo dobrze że tak postąpiłam. Moja kicia ma skończone 6 miesięcy i ma na imię Kiara

plocia

Od: Śro sty 19, 2005 20:59

Post » Śro lut 16, 2005 21:16

plocia pisze:Dziś właśnie moja kicia jest już po zabiegu sterylizacji.Właśnie leży sobie i śpi w kojcu . A ja mam mieszane uczucia czy dobrze zrobiłam czy nie poddając ją zabiegowi.Głównym powodem było to że dwa trzy tygodnie temu miała pierwszą rujkę nie chciała nic jeść, miziła się , kulała , drepciła nóżkami itp.Rujka się skończyła ale nie na długo bo znowu dostała i znowu problem zaczoł się z jedzeniem. Bardzo mi jej było żal bo z grubiutkiej kuleczki zaczęła robić się chudzinka i dlatego zdecydowałam się poddać ją sterylizacji.Jedni mówią ze pozbawiłam ją cennych narządów które dała jej natura inni mówią że bardzo dobrze że tak postąpiłam. Moja kicia ma skończone 6 miesięcy i ma na imię Kiara

na pewno nie pozbylas jej cennych narzadow! Gdyby popyt na kociaki byl wiekszy niz ich podaz to moglaby sobie rodzic - poki co sterylizacja to najlepsze co mozna zrobic. Za pare dni kocia nie bedzie pamietala co jej sie stalo w brzuszek, wloski po jakims czasie odrosna - wszystko bedzie dobrze
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw lut 17, 2005 21:58

Właśnie wróciłam z lecznicy na Białobrzeskiej. Wyobraźcie sobie, że coś im się pomieszało i przeprowadzają tańsze sterylizacje... jutro. 8O Już mają całą listę chętnych! Ja im uświadomiłam, że to dopiero 19 marca... Więc robią drugą akcję, 18 marca (czyli wtedy, kiedy powinni), już zapisałam się z Całką i Urbanka mojej mamy. Białobrzeska rulez - tańsze kastracje i sterylizacje raz w miesiącu! :wink: :wink: :wink: :lol:

ARKO, TŻ wydrukował mały plakat, przygotował mi w teczuszce... zapomniałam zabrać :oops: Może uda mi się w przyszłym tygodniu podrzucić, chyba, że już rozsyłacie te duże... sorry...

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Czw lut 17, 2005 23:32

Jana pisze:Właśnie wróciłam z lecznicy na Białobrzeskiej. Wyobraźcie sobie, że coś im się pomieszało i przeprowadzają tańsze sterylizacje... jutro. 8O Już mają całą listę chętnych! Ja im uświadomiłam, że to dopiero 19 marca... Więc robią drugą akcję, 18 marca (czyli wtedy, kiedy powinni), już zapisałam się z Całką i Urbanka mojej mamy. Białobrzeska rulez - tańsze kastracje i sterylizacje raz w miesiącu! :wink: :wink: :wink: :lol:

ARKO, TŻ wydrukował mały plakat, przygotował mi w teczuszce... zapomniałam zabrać :oops: Może uda mi się w przyszłym tygodniu podrzucić, chyba, że już rozsyłacie te duże... sorry...

:strach: Dobrze ze mieli chetnych na jutro bo zniechecili by sie do akcji 8)

Plakaty beda w przyszlym tygodniu wiec nie wiem kiedy dotra do 'celu'-mysle,ze dwa tygodnie przed akcja napewno.

ARKA

Post » Czw lut 17, 2005 23:37

carmella pisze:No szok, w Bielsku az 3 lecznice :)

Arko, podobno Agama nie umie sie dodzwonic na podany numer, a chcieli wziazc udzial w akcji - nie wiem mowila mi barni

Szkoda , ze z Rybnika nikt sie nie zglosil :(

Spis klink jest juz aktulany-zadna klinika nie jest nie wprowadzona-jesli jutro pojutrze sie zglosza kazdego wprowadzamy! Sprawdz bo ja juz glowy nie mam-jestem zakrecona z takimi ilosciami lecznic 8)

Jest tez na stronie, w kolorze, plakat, ktory bedzie szedl do klinik-rozmiar bedzie 50x70 cm.

ARKA

Post » Czw lut 17, 2005 23:39

[quote="Jana"]. Białobrzeska rulez - tańsze kastracje i sterylizacje raz w miesiącu! :wink: :wink: :wink: :lol:

Naprawde??? SUPER!!! :D

ARKA

Post » Pt lut 18, 2005 0:28

ARKA pisze:
Jana pisze:. Białobrzeska rulez - tańsze kastracje i sterylizacje raz w miesiącu! :wink: :wink: :wink: :lol:

Naprawde??? SUPER!!! :D

Nie... to żart taki :wink: Żeby rozładować napięcie jak im uświadomiłam, że jeszcze raz będą musieli kastrować za pół ceny :lol: Oni i tak są w porządku, z tego co wiem ściśle z Konstancinem współpracują w tych sprawach.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pt lut 18, 2005 0:36

ARKA pisze:Jest tez na stronie, w kolorze, plakat, ktory bedzie szedl do klinik-rozmiar bedzie 50x70 cm.

Ten plakat jest very-very! Drukowanie czas zaczac :)
Buziorki od Piro i Morii! Roja tez caluje
Obrazek Obrazek Obrazek
Zorra w krainie wiecznych łowów!

Archiesa

Od: Nie mar 21, 2004 16:25

[poprzednia][następna]