Moderator: Estraven
nowego?
ARKA pisze::strach: nowego?
Dzisiaj zglosily sie 53 lecznice, wczoraj cos chyba 36![]()

plocia pisze:Dziś właśnie moja kicia jest już po zabiegu sterylizacji.Właśnie leży sobie i śpi w kojcu . A ja mam mieszane uczucia czy dobrze zrobiłam czy nie poddając ją zabiegowi.Głównym powodem było to że dwa trzy tygodnie temu miała pierwszą rujkę nie chciała nic jeść, miziła się , kulała , drepciła nóżkami itp.Rujka się skończyła ale nie na długo bo znowu dostała i znowu problem zaczoł się z jedzeniem. Bardzo mi jej było żal bo z grubiutkiej kuleczki zaczęła robić się chudzinka i dlatego zdecydowałam się poddać ją sterylizacji.Jedni mówią ze pozbawiłam ją cennych narządów które dała jej natura inni mówią że bardzo dobrze że tak postąpiłam. Moja kicia ma skończone 6 miesięcy i ma na imię Kiara
Jana pisze:Właśnie wróciłam z lecznicy na Białobrzeskiej. Wyobraźcie sobie, że coś im się pomieszało i przeprowadzają tańsze sterylizacje... jutro.Już mają całą listę chętnych! Ja im uświadomiłam, że to dopiero 19 marca... Więc robią drugą akcję, 18 marca (czyli wtedy, kiedy powinni), już zapisałam się z Całką i Urbanka mojej mamy. Białobrzeska rulez - tańsze kastracje i sterylizacje raz w miesiącu!
![]()
![]()
![]()
![]()
ARKO, TŻ wydrukował mały plakat, przygotował mi w teczuszce... zapomniałam zabraćMoże uda mi się w przyszłym tygodniu podrzucić, chyba, że już rozsyłacie te duże... sorry...
Dobrze ze mieli chetnych na jutro bo zniechecili by sie do akcji carmella pisze:No szok, w Bielsku az 3 lecznice
Arko, podobno Agama nie umie sie dodzwonic na podany numer, a chcieli wziazc udzial w akcji - nie wiem mowila mi barni
Szkoda , ze z Rybnika nikt sie nie zglosil
ARKA pisze:Jana pisze:. Białobrzeska rulez - tańsze kastracje i sterylizacje raz w miesiącu!![]()
![]()
![]()
![]()
Naprawde??? SUPER!!!
ARKA pisze:Jest tez na stronie, w kolorze, plakat, ktory bedzie szedl do klinik-rozmiar bedzie 50x70 cm.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue, Google [Bot] i 65 gości