Flox - ja nie mam wanny, a pod prysznic nie wejdę z wiadomych względów

Cholera, jeszcze przedwczoraj twierdziłam, że 1300 za klimatyzator to dla nas za dużo, dziś zaczęłam zmieniać zdanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:w pokoju TERAZ 31 , wiatrak lata, zasłony zaciągnięte....Na zewnątrz 48, skala na term się kończy.
Flox - ja nie mam wanny, a pod prysznic nie wejdę z wiadomych względów![]()
TEstamentu nie mam jak spisać
![]()
Cholera, jeszcze przedwczoraj twierdziłam, że 1300 za klimatyzator to dla nas za dużo, dziś zaczęłam zmieniać zdanie![]()
izka53 pisze:w pokoju TERAZ 31 , wiatrak lata, zasłony zaciągnięte....Na zewnątrz 48, skala na term się kończy.
Flox - ja nie mam wanny, a pod prysznic nie wejdę z wiadomych względów![]()
TEstamentu nie mam jak spisać
![]()
Cholera, jeszcze przedwczoraj twierdziłam, że 1300 za klimatyzator to dla nas za dużo, dziś zaczęłam zmieniać zdanie![]()
izka53 pisze: pod prysznic nie wejdę z wiadomych względów![]()
![]()
floxanna pisze:
Zaczynam się obawiać o jazdę, na którą jestem umówiona w okolicach 16:00 :/
shira3 pisze:floxanna pisze:
Zaczynam się obawiać o jazdę, na którą jestem umówiona w okolicach 16:00 :/
Jak w lesie to spokoJa się wybrałam nad jeziorko....rowerami
Nie przewidziałam, ze trasa raczej wśród pól czyli goła
Trochi mnie przygrzało....
shira3 pisze:Jeszcze nie wiem, okaże się wieczorem![]()
Trochę miałam już podkład.
TŻ pożyczył kapelutka
shira3 pisze:Może
Kapelutka to mi pożyczył na wycieczce bo ja w dodatku bez nakrycia głowy ruszyłam....
shira3 pisze:Jakoś tak....nie pomyślałam.....
mir.ka pisze:chyba jednak powinnaś odżałować, zdrowie ważniejsze niż pieniądze, a to przecież dopiero początek upałów, jeszcze mamy wiosnę
shira3 pisze:Może
Kapelutka to mi pożyczył na wycieczce bo ja w dodatku bez nakrycia głowy ruszyłam....
izka53 pisze:8O![]()
![]()
![]()
![]()
komp się mi przegrzał i wyłączył![]()
![]()
Zaraz po tym, jak napisałam o temperaturze...
mir.ka pisze:chyba jednak powinnaś odżałować, zdrowie ważniejsze niż pieniądze, a to przecież dopiero początek upałów, jeszcze mamy wiosnę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości