Byłoby jeszcze wyjście,żeby oni pojechali sobie do zoo,a ja do Was,ale wiesz jak jest ,ja potem będe dymać dwie popołudniówki pod rząd,to kicha
Moderator: Estraven
Myszolandia pisze:szkoda,że te terminy się nam nałożyły![]()
Byłoby jeszcze wyjście,żeby oni pojechali sobie do zoo,a ja do Was,ale wiesz jak jest ,ja potem będe dymać dwie popołudniówki pod rząd,to kicha

Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:szkoda,że te terminy się nam nałożyły![]()
Wiesz gdybyś się urwała z tego zoo to 9 do końca i jesteś u mnie.

Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:szkoda,że te terminy się nam nałożyły![]()
Wiesz gdybyś się urwała z tego zoo to 9 do końca i jesteś u mnie.
a wiesz kurna,że mi teraz dałaś do myślenia ? nie wiem o której mój będzie chciał jechać,ale pewnie może po śniadaniu,to moze potem jak będą wracali,oni do domu ,a ja dzida tą 9 tką na WIdzew ?muszę mojego dzisiaj zapytać kiedy chce tam jechać ,albo na tym mieście gdzieś,jak już będzie pora nie ta
A Wy na którą się zgraliście w końcu ?
Maryś,o tej lasce piszesz co myślę ?
Myszolandia pisze:
Maryś,o tej lasce piszesz co myślę ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości