Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 02, 2014 20:17 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

jak włączam w komputerze dźwięk odkurzacza to się nie boi :) nie przeszkadza mi bardzo jej lęk, tylko mi jej szkoda. Przypuszczam, że z czasem będzie lepiej. Bardziej ją stresuje sama czynność niż odgłosy.
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

Post » Pon cze 02, 2014 20:22 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

my zmieniliśmy odkurzacz, na zwykły, ale nowy, wyjący trochę ciszej; jak włączamy to na mniejszej mocy, potem przesuwamy na większą i ucieczki w panice już nie ma, po roku, tylko włazi sobie wyżej. i przyznaję, czasem przy wyłączonym odkurzaczu dostała przysmaczka ;)
przepięknie się rozwija Herezja, aż miło popatrzeć :D
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Pon cze 02, 2014 20:45 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Zaakceptuj ją jaka jest, pokochaj, a z czasem zobaczysz inną kocicę MCO. Tę, która się kryje pod skorupką. Trzeba tylko cierpliwie poczekać, aż sama odpadnie. :)
To wspaniała rasa i cudowne koty. Tylko ludzie czasami robią im krzywdę. :(
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon cze 02, 2014 20:51 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Maria, ale ja ją akceptuję nawet jak mi sofę drapie ;) ja tak dociekam bo chciałabym jej tego stresu odjąc, ale jak przestanę odkurzać to sama będę musiała pastę odkłaczającą jeść :P
Obrazek

fairey

Post » Pon cze 02, 2014 20:59 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

O to to:-) Pastę odkłaczającą dla ludzi.........przedni pomysł
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon cze 02, 2014 21:01 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Rudy mnie już pająkami karmił, to niby czemu miałabym ich np. nie wylizywać? w końcu my jedna rodzina. A tak serio to pewnie tych kłaków trochę pochłonęłam, Czesław wsadza mi głowę do buzi jak śpię, Rudy i Herezja pakują mi łapy w oczy i sprawdzają czy człowiek aby na pewno nie miałby ochoty zamiast spać kotami się zająć...
Obrazek

fairey

Post » Wto cze 03, 2014 19:55 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

fairey pisze:Ona o mało zawału nie dostanie, ucieka tak, że mało nóg sobie nie połamie.

Ciotka ma tak samo. Odkąd u mnie jest, a to w sierpniu będzie 6 lat. Nie pomogło zostawianie na widoku ani to, że reszta kociarstwa (Stary, do którego dołączyła przecież, i Newa) generalnie w podogoniu m(iał)a ten sprzęt :/ Do wyłączonego nawet podejdzie, włączony jest wrogiem najgorszym i powoduje stan przedzawałowy. I nie chodzi o hałas czy pęd powietrza, bo np. wiertarka nieraz w jej obecności chodziła, kilka razy kątówka, a suszarką do włosów to nawet na nią dmuchałam (ucieka wtedy, ale z miną typu „odwal się”, a nie „umieram ze strachu”).

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Wto cze 03, 2014 20:11 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Fairey ty niedobra, robisz kotku krzywdę?
Oj, będziemy musiały Cię obić niechybnie.
A ja myślałam ,żeś Ty dobry ludź:)

Weź nas nie wkurzaj bo Ci zabierzemy WSZYSTKIE kotki co je masz od nas... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 03, 2014 20:34 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

bierzcie - daję Wam 3 dni na zwrot ;)

z tym dobrym ludziem to ekhm... nadużycie!
Obrazek

fairey

Post » Wto cze 03, 2014 20:37 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Ty się Kotkins tak nie rozpędzaj co? Bo wszystkie teoretycznie mają wrócić do mnie

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto cze 03, 2014 20:43 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Neigh pisze:Ty się Kotkins tak nie rozpędzaj co? Bo wszystkie teoretycznie mają wrócić do mnie

:ryk:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto cze 03, 2014 20:45 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Jeżeli mam coś do powiedzenia to niebieska zostaje, Fairey obiecała jej jakieś przysmaczki :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto cze 03, 2014 20:47 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

kiedy mnam dowieźć?
Obrazek

fairey

Post » Wto cze 03, 2014 20:53 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Dowieźć to ja Ci mogę:) Rudego do kompletu, kcesz?

Obrazek

Neigh

Post » Wto cze 03, 2014 20:56 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Rudego juz mam :) nie kce
Obrazek

fairey

[poprzednia][następna]