Cóż jak widać mimo wklejania zdjęć od ponad 3 tygodni nikt tego nie widzi nawet mimo zadania pytania wprost....
Choco - jak wskazuje imię "Czekoladka" czyli czekoladowa suczka, uszy stojące,
foto - czarny, długowłosy, uszy leżące
Na inne pytania też nikt nie odpowiada albo tu naprawdę nikogo nie było
Zresztą jak zwykle mogę tylko czekać bo... nie wiem czy mail albo wiadomość dotarły i zostały odczytane.... i znowu czekać kiedy zauważą, że próbowałam i zechcą się odezwać a w żaden inny sposób też nie daję rady nawiązać kontaktu
Cóż, rozmawiać ze sobą na jakikolwiek temat nawet o pogodzie lub bzdurkach muszą chcieć obydwie osoby!
Jeśli tego chcemy, nawet najbardziej zajęta osoba zawsze znajdzie dla tej drugiej chociaż kilka minut żeby się odezwać
Mam jedno szczęście w dobieraniu ważnych lub najważniejszych i najbliższych osób, na których mi zależy - Oni odzywają sie zawsze gdy tylko zauważą że jakoś sie odzywałam i albo oddzwaniają albo odpisują na maila albo SMS chociaż jednym słowem i wtedy czekam.... gdyby było inaczej wiedziałabym, że mam powód do niepokoju co się dzieje, dlaczego nie jesteśmy w stałym kontakcie, dlaczego milczą....
Co z innymi? - dla nich po prostu zwyczajnie mnie nie ma, nie mam na to czasu i nie przejmuję się tym
Maile to mój nagminny i bardzo denerwujący też służbowy problem
.................................................................................................
Oglądałam swoją działkę i jak widzę w najbliższym czasie tzn. za 1-2 tygodnie czeka mnie kolejne koszenie trawy.
Zastanawiam się nad jednym – poprzednie koszenie pierwsze po zimie było bardzo utrudnione bo jak wiecie w trawniku mam kwiaty cebulowe i zależy mi na ich rozmnażaniu… na całym pozostałym terenie muszę trawę ścinać lub najlepiej wyrywać z korzeniami ręcznie
Czy wiecie może
kiedy się kończy wegetacja kwiatów cebulkowych i bulwkowych - dalej widzę liście krokusów, śnieżnika, śniedka, zawilców, rannika… myślę kiedy mogę skosić to wszystko normalnie bez osłabiania ich….
Uczyłam się obsługi makro i innego aparatu fotograficznego z efektem takim sobie...… tak wyglądały piwonie dzisiaj….
A tutaj na forum uczę się tworzenia galerii na uplaud.miau…

Miłego i spokojnego kolejnego dnia weeckendu i ZA WSZYSTKO , ZA WSZYSTKICH