Ale pamiętasz, że Tobie TEŻ takie świństwo szkodzi?? Poza tym jakie świństwo Poświęcony baranek.. tfu, znaczy ten , zajączek , a kotek w dodatku nie wie , że to niezdrowe, więc można sobie domniemywać co pomyślał o Tobie - 'zabrała i sama zeżre'
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
Pamiętam . Jadłam to będąc dzieckiem. Raz w roku. Ot taki świąteczny grzech .
Maurycy kilka dni temu został uwięziony w łazience. Nie wiem na jak długo. Po otwarciu drzwi wystrzelił jak z procy. Sierota z niego - zamiast wołać o pomoc, siedział cicho. Znając go myślę, że siedział i patrzył na drzwi. I myślał, że od samego patrzenia się otworzą .
Revontulet pisze:Po otwarciu drzwi wystrzelił jak z procy.
Hahaha mój to samo robi, prędkość światła rozwija On pierwsze kilka minut siedzi cicho, ale potem jęczy i miaukoli aż mu otworzą
..........................♥Tosia&Bazyl♥......................... ♥ 'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.' Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI
Witamy się Poczytałam opisy chłopców, uśmiałam się po pachy Kochani są. Masz krówka i burasia z białymi znaczeniami jak ja Kubuś nawet w tej samej wadze ponad 6 kg
Będziemy do Was wpadać w wolnej chwili więcej poczytamy
Maurycek i Fioduś rosną dzielnie. Wszerz Maurycy powolutku szykuje się do przeglądu astmatycznego. Ale bardzo powolutku, bo mi się nie chce Grunt, że wszystko jest dobrze A Fiodor rozwija się. Mop już mu nie wystarcza. Teraz już całe wiaderko z mopem w środku wywleka i próbuje zaciągnąć do przedpokoju
Próbuje się zrobić. Ale co zerwę się, żeby złapać aparat, ewentualnie tel. to Fioduś natychmiast przerywa wywlekanie wiadra i mówi: "gdzie idziesz? Pójdę razem z Tobą". Ale kiedyś uda mi się i zrobię mu zdjęcie z wiaderkiem w zębach
Na to nie wpadłam.. Może Fiod byłby pierwszy. Ale skoro taka myśl Ci przyszła do głowy, to najpierw poproś kogoś żeby zrobił zdjęcie Będziemy zachwyceni!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
Ale oni się kochają, prześliczny obrazek współistnienia Pewnie też bywają zapasy, ale pamiętam też, jak mówiłaś, jak Maurycy zaregował na dokocenie - cieplutko przyjął Fiodka