WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 25, 2014 20:02 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

Nie wiem czy ciocia Fairey się ucieszy, ale Herezja już się zadomowiła.........co to za namolne stworzenia są..........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt kwi 25, 2014 20:20 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

Neigh pisze:Nie wiem czy ciocia Fairey się ucieszy, ale Herezja już się zadomowiła.........co to za namolne stworzenia są..........

bo ode mnie :lol:
drugą taką dostaniesz za chwilę :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob kwi 26, 2014 1:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

Nie wiem, czy przy fatalnym stanie zębów takie łączenie jest wskazane, czy nie.
W mojej przychodni (to ta sama, co Neigh) mówią, że nie robią razem, bo przy robieniu zębów wydziela się mnóstwo bakterii. Ale żaden z moich kotów nie miał zębów fatalnych i w ogóle nie miałam takiej potrzeby.
Inna sprawa to finanse - nie wiem, kto bylby zachwycony, gdyby pani wet mu powiedziała przy płaceniu o dodatkowych 300 zł (tak przynajmniej kosztują zęby u mnie).
Kawusia po usuwaniu kamienia dostała żarówiastą pomarańczową. Wyglądała jak pies-ratownik. Ale nosiła krótko, bo po kaluży na kanapie zmieniłam czym prędzej na kołnierz.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob kwi 26, 2014 5:38 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

Perskie cudo - info o kotku na wątku jaaany, dziś porcja zdjęć

jaaana pisze:Cappuccinka wczoraj
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

i dziś (tzn. już wczoraj)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Boczki wyczesane (no, prawie), zaczęłam pod brodą, bo tam też kołtunki. Oczka myjemy, albowiem paprzą się.
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob kwi 26, 2014 6:44 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

Zosik pisze: (...) Kupili ludzie z pseudo i powiedzieli im, że pers.
Ja wzięłam od ludzi i mi powiedzieli, że im powiedzieli, że pers.
No to mówię, że pers, bo i co mam innego wymyślić? :mrgreen:

Może się bardziej biegli w temacie wypowiedzą...

Skoro persów wysyp to może mów że to higlander :wink: lub w typie :twisted: .

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Sob kwi 26, 2014 8:39 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

Obrazek

No piękna - nie można powiedzieć złego słowa . 8O
Pysio uroczej pensjonarki - taki z tych niewinnych. Choć wiadomo , że w środku głowisi mogą się
kryć dyktatorskie zapędy.
No ale ogon 8O 8O 8O to beżowo kremowe ma taaaaki, że mogłaby na Hubertusie lisią kitę imitować.
Oczywiście w odpowiednim momencie na drzewo by chibnęła , niczym królik/kot na Misiu.

Dziewczyny macie niezłe pseudo :mrgreen: co rusz to piękniejsze okazy wyciągacie z kapelusza.
Mówię wam - CZAS ZAREJESTROWAĆ JAKIŚ KLUB. :wink: :mrgreen: :ryk:

Persy od Kotkinsa
Miaukuny od Dalii.

Cena wywoławcza 2 500 zł - tylko u was jedyne w swym rodzaju szampony i czampiony w szamponie kąpane. Po rodzicach z białymi nóżkami albo bez nóżek.

Taaaniooo, tanioooo - brać, wybierać, histeryzować, rozszarpywać.
Niczym w Mistrzu i Małgorzacie w teatrum diabolicznym.
:ok: :D

Edit : dla denuncjatorów - oświadcza się, że powyższa wypowiedź utrzymana jest w stylu wybitnie humorystycznym.
Ostatnio edytowano Sob kwi 26, 2014 9:18 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob kwi 26, 2014 9:09 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

OGON!!!OGON!! (Kotkinsiu głośno palpituje...!)
No, ale to nie jest pers z rodowodem śmietnikowym. To jest pers z rodowodem.
Ona pójdzie jak woda.
Będzie bitwa o nią.

Tylko wybitnie rasowa persica-schirazka Amelka może się u mnie poszczycić taką kitą.
Niestety jej to wisi i powiewa. Zwłaszcza w locie jej powiewa...

Wiecie co?
Ona ma bardzo podobny układ kolorów do leońskiego- te wąsiki, łapięta...
Wnusia??? :mrgreen:

EDIT: to biedne zwierzę się jakoś nazywa?
Bo jak nie to Swietałana Beżowna.
Wygląda na TAKĄ!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob kwi 26, 2014 9:22 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

Gdyby to beżowe było koniem - zaryzykowałabym maść " Palomino".
A tak za cholerę nie wiem jaka.
Wiem , że ładna natomiast.

Kotkinsu nie palpituj - jesteś nam poszebna i denuncjatorom zresztą też.
Noblez obliż .
Co my wszyscy bez Ciebie zrobimy w razie palpitacji ekstremalnej ?
:cry: Sieroty andegawaeńskie .

Protestuję !
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Sob kwi 26, 2014 9:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

koteczekanusi pisze:Nie wiem, czy przy fatalnym stanie zębów takie łączenie jest wskazane, czy nie.
W mojej przychodni (to ta sama, co Neigh) mówią, że nie robią razem, bo przy robieniu zębów wydziela się mnóstwo bakterii. Ale żaden z moich kotów nie miał zębów fatalnych i w ogóle nie miałam takiej potrzeby.
Inna sprawa to finanse - nie wiem, kto bylby zachwycony, gdyby pani wet mu powiedziała przy płaceniu o dodatkowych 300 zł (tak przynajmniej kosztują zęby u mnie).
Kawusia po usuwaniu kamienia dostała żarówiastą pomarańczową. Wyglądała jak pies-ratownik. Ale nosiła krótko, bo po kaluży na kanapie zmieniłam czym prędzej na kołnierz.

Ja też nie chciałam łączyć, ale nie poszanowano mej decyzji... :(
Kwestia finansowa jest drugoplanowa, bo i tak umawiałyśmy się, że zęby będą robione, albowiem są w stanie paskudnym i mam to wkalkulowane w ryzyko finansowe. ;)
Problem bardziej, że zrobiono nie tak, jak postanowiłam.
Ale teraz już za późno.
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Upadła je dzisiaj pięknie. Bałam się, że może jej dokuczać boląca paszcza, ale jest dobrze.

Jek - teraz są modne łyse. Może ją ogolę i będę mówić, że devon? Papier się wydrukuje. Co myślisz? Zorientują się?
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Sob kwi 26, 2014 9:48 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

Obrazek

No a to - to już jest szczyt persiej perwersji.
Taka kita to majątek.

:kotek: Tu mówi Borys : Mię to nie dziwi bo ja mam kitę dużo lepszą, tylko ciut mniej puchatą. :kotek:

Monika_Krk

Post » Sob kwi 26, 2014 9:53 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

Zosik pisze:(...)
Jek - teraz są modne łyse. Może ją ogolę i będę mówić, że devon? Papier się wydrukuje. Co myślisz? Zorientują się?

Devony łyse nie som! Sciąć na króciutko i pokarbować karbownicą - będzie jak znalazł! A jeśli już golić to trzeba falki na skórze wimalować, tzn. wycieniować :twisted: !

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Sob kwi 26, 2014 10:00 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

Zosik - ty nie kombinuj z łysym persem, bo Cię Kotkins potajemnie zamorderuje . :mrgreen:
Pers ma być włosiem porośniety.
WSZĘDZIE . BEZ WYJĄTKU.
Niczym wilkołak.
Kto tego nie rozumie niech depiluje wszystkich na około, łącznie z swymi facetami. :mrgreen: :ok:

Monika_Krk

Post » Sob kwi 26, 2014 10:54 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

A ostatni fryz Amelki to co?!

Obrazek
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Sob kwi 26, 2014 10:59 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

EDIT : AMELKO - wybacz napisałam Twoją Wszechświetną Perskość przez małe "a"
Koryguję i przysmażam sobie rączki w gorącym oleju słonecznikowym.
Ostatnio edytowano Sob kwi 26, 2014 12:02 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 2 razy

Monika_Krk

Post » Sob kwi 26, 2014 11:22 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-herezja, paranoja i inn

[quote="kotkins"]
Ona ma bardzo podobny układ kolorów do leońskiego- te wąsiki, łapięta...
Wnusia??? :mrgreen: ...............Swietałana Beżowna.

Noooooo. Swietłana Leonidowna Beżowna :ok:

A propos (dzień bez prowokowania Kotkinsa jest dniem straconym) - kto tu ostatnio proponował łączenie rodzin 8)
Konsekwentnym trza być :mrgreen:

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

[poprzednia][następna]