Oto Nokia

Urodzona w 2006 roku, przemiła, kontaktowa, ciekawska kocica. Bardzo potrzebuje człowieka - pcha się na wyścigi do rąk.
Dodałam na fejsie jej album
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 798&type=1Udostępniajcie proszę, kto może

Zaktualizowałam również pierwszą stronę - listę kotów (jeszcze muszę uporządkować w wolnej chwili) i rozliczenia.
Wydatki są na razie w formie opisowej - co zostało zrobione "na krechę".
Nie mam też danych osób wpłacających, tylko daty i kwoty. Jeśli ktoś uważa, że jego wpłata nie jest uwzględniona, to bardzo proszę o info.
Informację o wpłatach dostaję prawie na bieżąco. Opóźnienia w rozliczeniu to wina braku czasu
Jak nie mam kiedy pomyśleć w pracy, to w domu nie mam szans. Więcej czasu ostatnio spędzam u wetów.
Już sobie żartujemy w lecznicy, że do faktury za leczenie szef mi jeszcze czynsz doliczy

A bardziej na serio, to
ciągle potrzebna jest pomoc finansowa i karma dla kotów.
Liczyliśmy, że karmy starczy, ale zaczyna nam prześwitywać dno w workach i puszeczkach.
Przyjmiemy zarówno karmę mokrą i suchą. Nawet taką z niższej półki
Koty są już odkarmione, nie rzucają się do misek jak początkowo.
Jest ich mniej i w zasadzie na miejscu zostały już tylko takie raczej zdrowo wyglądające.
[Poza Apaczem - Kotkiem z Dziurą w Głowie - ale to innej natury choróbsko. O nim będzie jakiś osobny post - szykujemy się do szerokiej diagnostyki.]