WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro kwi 23, 2014 20:08 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

ale piekny kolor :)) i jak ladnie po napiciu sie piwa siedzi:))
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Śro kwi 23, 2014 20:14 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

Oj, Zosik zajrzyj do Aniady, ona ma braciszka tej panienki...nie mówię żeby zaraz akcję łączenia rodzin wyczyniać, ale Joż chyba jednak jest spokrewniony...piwko zresztą też! :D

Brawo Dalia, przyznamy się też od razu ,że na tę "papierową" , roczną kotkę zdefraudowałyśmy Wasze 200zł.
Nie potrafiłabym osobiście zostawić rocznej, rodowodowej kotki do sprzedania za taką kwotę bez pomocy.
Oczywiście nie jest sterylizowana.
Pójdzie jednak WYŁĄCZNIE za zwrot kosztów do nowego domu, więc inwestycja jest rokująca.

Zosik zaś uratowała kolejną bidę przed losem w pseudo.
Opowiedz jak ona się zachowuje teraz.
I -co najważniejsze- jakie ma układy z Wasią? Mafijne??? :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro kwi 23, 2014 20:16 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

A co u Herezji?? Przytuła coś? Jakoś tak cisza w jej temacie.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro kwi 23, 2014 20:20 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

zdjecia sa jej nowe na watku czesław śpiewa cos tam cos tam. Piekna jest:)) i z kazdym tygodniem pieknieje :))

tu jest watek

Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w DT
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Śro kwi 23, 2014 20:30 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

Ja za to nic nie zdefraudowałam. :mrgreen:

Jak się zachowuje?
Ano okropnie.
Straszliwa z niej terrorystka. Drze japę, wspina się na mnie, goni i bije Kropkę. Kiedy Kropa idzie do kuwety, ta biegnie za nią, zastawia wejście i nie pozwala Kropsonowi wyjść, waląc łapą.
Wasilija natomiast regularnie olewa. Waś odwzajemnia.
Spróbowała podskoczyć do niego raz, Wasilij ze spokojem świętego machnął jej łapą przez plaskaty łeb jednorazowo i już więcej się na to nie porwała.

Źle nie jest, krew się nie leje.
W piątek się sterylizujemy.

Obrazek
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Śro kwi 23, 2014 20:35 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

Zosik pisze:W piątek się sterylizujemy.

Obrazek

Synchronicznie?? WOW! To powinni pokazać w TV!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro kwi 23, 2014 20:43 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

pierwsze wieści - kot przemiły, gadający, lezie do człowieka
do wygolenia :(
przynajmniej podwozie boki i część ogona
jaaana trochę popracuje nad nią grzebieniem, bo kołtuny na bokach nie są od skóry, natomiast te na brzuchu są od skóry i tu maszynką trzeba będzie pojechać
jadła raczej kiepsko,więc chuda, do utuczenia

co do kasy, to trzeba będzie poprosić o zwrot kosztów bo zwyczajnie nie mam na nią pieniędzy
jej historia jest raczej nietypowa, zobaczymy co hodowca powie i czy zechce partycypować w kosztach
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro kwi 23, 2014 20:44 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

dziękuje za wsparcie, będę dawać znac co dalej.. pewnie w piątek.. tymczasem ide dać Mau leki
Maurycy to nie kot. To PERS.

Monika86

Od: Pt lut 07, 2014 21:08

Post » Śro kwi 23, 2014 20:45 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

Waś to dużym kotkiem jest...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro kwi 23, 2014 20:47 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

Matko i córko! Aż poszłam sprawdzić, czy Jożo na swoim miejscu śpi!

Z akcji łączenia rodzin jednak się wymiksuję. Pozwolicie, że mój Joż pozostanie oderwany od korzeni.

Obrazek

Obrazek
Aniada

Post » Śro kwi 23, 2014 21:02 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

No faktycznie!
Toż my som jak rodzina!
Ale widzę, że Jożo bezjajeczny...
Nie będzie z tego pseudohodowli, oj nie będzie... (tu: teatralny wzdech)
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Śro kwi 23, 2014 21:06 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

Tak, Jożo eksponuje swoją bezjajeczność, zawsze siadając "po ludzku", a nigdy po kociemu.

Nie wiem, czy dziatki jożowe byłyby takim znowu szczęściem, chociaż to grzeczny kotek... Pozostańmy zatem JAK rodzina, ale rodziny może nie twórzmy. Nie kcem wnuków.
Aniada

Post » Śro kwi 23, 2014 21:53 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

info o kotce
jaaana pisze:No dobra, mam kota :D
Kot jest płaski :?
A właściwie to kotka. Całkiem płaska.
Kotka ma pod spodem pole do jazdy po muldach - jedno wielkie dredowisko. Wierzch lepszy, może się uda porozczesywać. Kotka podobno nie lubi czesania.
Kotka jest fajna, w pierwszej chwili się schowała, ale szybko wyszła, dała sie pogłaskać i zwiedza z zapałem chałupę.
Sfocić ciężko. Coś tam zrobiłam, ale za bardzo się rusza i odwraca. Jutro spróbuję, może będzie spokojniejsza.
Jest ruchliwa i chętnie się bawi.
Obrazek Obrazek
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro kwi 23, 2014 22:02 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

identyczne są , i te pozy 8O 8O 8O Gdyby nie różnica wieku, mozna by podejrzewać tę samą chodowlę.

A ta blondie to skąd ?
Tak nawiasem - ogony to obie mają całkiem, całkiem.....

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro kwi 23, 2014 22:08 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- a my COŚ mamy...!!!

Joż jest wprawdzie owocem wpadki i braku doświadczenia właścicieli, ale jego mama jest od dawna wysterylizowana, a siostrzyczka chowa się zdrowo razem z mamą w niegdysiejszym domu Jożikowym. Także nie ma tu mowy o "chodowli". Co jakiś czas mam kontakt z państwem, od których wzięłam Joża. I nawet zdjęcia jego siostrzyczki mam na kompie. Jest śliczna.
Aniada

[poprzednia][następna]