Delikatna Fanta-już we własnym domku! FB str.39

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 12, 2014 7:27 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Danusiu dla Ciebie pokłon do ziemi, za tyle pracy, która włożyłaś!-zarwałas noc, by porobic nowe ogłoszenia!Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob kwi 12, 2014 10:05 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Witam w "tak pięknych okolicznościach przyrody". Obrazek
Miziam wszystkie koty (nie obraźcie się, ale Fantę najmocniej) i pozdrawiam ich Dużych.
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Sob kwi 12, 2014 15:00 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Rutko-Fantusia dziękuje z całego swojego tchórzliwego serduszka! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob kwi 12, 2014 15:37 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fantunia w wiaderku :ryk: :ryk: cud, miód i orzeszki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Sob kwi 12, 2014 15:47 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Basiu-ledwo zdążyłam wyjąć worek ze smieciami-od razu się władowała!-chyba wszystkie koty kochaja wiadra i kartony.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob kwi 12, 2014 16:09 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

kropkaXL pisze:Basiu-ledwo zdążyłam wyjąć worek ze smieciami-od razu się władowała!-chyba wszystkie koty kochaja wiadra i kartony.

O tak Kasiu :ryk:
Moi panowie kochają kartony, miski, wiadra. Wszystko to gdzie można się wcisnąć :mrgreen:

Fant przesłodko w tym wiadrze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Sob kwi 12, 2014 16:21 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

U mnie hitem był Ptyś w garnku-postawiłam duży garnek na podłodze, by w niego wrzucić grzyby , ale nie zdążyłam, bo mój Ptysieniek(prawie 7 kg zywej wagi) zapakował się w kłębusio i zrobił do mnie mrrrru?-no i co miałam zrobić-obsmiałam się jak norka, grzyby wsypałam do dwóch mniejszych garnków i gitara!
Szkoda,że wtedy zdjęcia nie cyknełam, ale zawsze pomyślę o tym po czasie :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob kwi 12, 2014 19:27 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Wszystkie koty lubią puste kartony, torby, otwarte szafy itp. A jak jeszcze się schowa np. do pustego kartonu pod regałem, albo na szafie, to można godzinami szukać. Fanta wykazała się niezłym refleksem, wskakując do wiadra zanim włożyłaś nowy worek. :lol:
Człowiek jest cywilizowany na tyle, na ile potrafi zrozumieć kotaObrazek

andy3458

Od: Wto wrz 03, 2013 16:45

Post » Sob kwi 12, 2014 19:51 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Andrzej-ja dopiero zdążyłam wyjąć :lol:
Ona często chowa się do szafki pod zlewem, ma tam dojście z tyłu szafek i czuje sie tam bezpieczna, włożyłam jej tam kocyk, by miała miękko-wiadro ma pokrywę szczelną, to nie ma kontaktu ze śmieciami.
Nawiasem mówiąc wiadro dostałam od kolegi z zoologicznego-wielkie-po RC :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob kwi 12, 2014 20:20 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Jednym słowem lubi w kuchni przebywać. Wygląda na to że Fanta to taka kocia gospodyni, dla której nie ma w kuchni żadnych tajemnic i zakazanych rewirów. Wygłaskaj ją pięknie i resztę futer tak samo. :lol:
Człowiek jest cywilizowany na tyle, na ile potrafi zrozumieć kotaObrazek

andy3458

Od: Wto wrz 03, 2013 16:45

Post » Sob kwi 12, 2014 20:23 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Andrzejku-tylko za szafkami, albo w szafce zlewowej, resztę czasu spędza za kanapą :( -ona tak się chowa przed Adele , Pimpusiem, Bellą.
No ja juz odpadam-zmęczona jestem jak diabli-te dni sa dla mnie koszmarne i tak będzie do końca miesiąca :(
Dobrej nocy kochani!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob kwi 12, 2014 20:26 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Może troszkę odpoczniesz w święta? Obrazek
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Nie kwi 13, 2014 8:02 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Rutko tylko jak dotrwać do świąt :?

Witamy sie porannie !
Za oknem szaro , smutno, koty poukładały sie wygodnie i leniwym wzrokiem śledzą moją krzątaninę-musze odgruzować dom, bo w tygodniu tylko ogarniam, zwykle w soboty działam szerzej, ale wczoraj padłam jak kawka.

Zapraszamy na FB i prosimy o udostępnianie, komentowanie,żeby wydarzenie żyło. Cięzko cokolwiek pisać, jak nikt sie nie odzywa :(

https://www.facebook.com/events/1477770982434550/
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie kwi 13, 2014 9:17 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

Miałam własnie pierwsze zapytanie o Fantę, ale to chyba nie jest dobry dom dla kota-maleńkie dziecko-10 mies., poprzedni kotek uciekł, przez nieuwagę 2 miesiące temu.
Państwo oczekują, by kot nie wskakiwał do dziecka, a jak tu zagwarantować,że nie będzie wskakiwał, skoro kocha leżeć w pościeli?
Małe dziecko jest tak absorbujące,ze nie sposób spuścić go z oka, a co dopiero dopilnować kota, by nie uciekł, nie mając odpowiednich zabezpieczeń?
Powiedziałam o wiz. przed i poadopcyjnych, o umowie adopcyjnej, ale to nie dom dla Fanty, na wsi ludzie nie przywiązują takiej wagi do życia zwierzęcia-kot zaginął-bierzemy innego :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie kwi 13, 2014 13:57 Re: Delikatna Fanta-dlaczego nikt jej nie chce? :( FB str.39

to czekamy dalej z :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]